Sport

Un conducător de lux

Conducător de lux, într-o mașină de lux. Asta se poate spune despre responsabilul cu pasele la campioana României la baschet masculin.

Jucătorul echipei Asesoft Ploiești, Adrian Tudor (fost Blidaru), conduce cea mai scumpă mașină dintre cele ale celor care își desfășoară activitatea în lumea baschetului românesc. Cel mai bun pasator din prima ligă de baschet masculin din România se plimbă la bordul unui Cadillac Escalade. Adiță spune că bolidul reprezintă un cadou de iarnă primit din partea socrilor. Și atunci când ai un bebeluș confortul trebuie să fie mare, iar siguranța familiei este asigurată într-o mașina sport de lux. “Este mai ușor să conduci mașina pe drumurile noastre, decât să conduci mingea pe teren pentru echipa Asesoft Ploiești sau pentru echipa națională, pentru că acolo sunt mult mai multe responsabilități, cu toate că atunci când sunt cu copilul meu și cu soția mea am mai mari responsabilități la volan”, a declarat Adrian Tudor.
Colegii îi admiră bolidul conducătorului de joc. Mai ales că modelul Cadillac a fost preferat pe vremuri și de celebrul Al Capone. Ei spun că au mașini cât mai bune pentru că nu degeaba au cucerit atâtea campionate. “Eu sunt adeptul mașinilor sport, lui îi plac tancurile astea mari”, a spus colegul său de echipă Levente Szjiarto.
Micuțul conducător de joc al campioanei Asesoft are o relație specială cu mașinăria texană. Stilul de joc și modul în care conduce sunt asemănătoare, iar rezultatele sunt cele mai bune. “Eu sunt un conducător de joc puțin mai nebun și mașina este și ea puțin mai nebună. Cred că se potrivește foarte bine stilului meu de joc și stilului meu de condus”, a mai spus Adrian Tudor. Adi FĂGĂRĂŞANU

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co