Imobiliare Valea Prahovei
Turism

Turism de întreţinere la Sinaia

Un nou tip de turism, cel de întreţinere, se conturează la Sinaia. Timp de o săptămână, 15 doamne şi domnişoare s-au antrenat alături de instructoarea Luminiţa Nicolescu.

Alergare, belly dance, aerobic, tae-boo, pilates şi yoga, hrană sănătoasă şi controlată… pe scurt 3 kilograme şi mulţi centimetri pierduţi. Doamnele se declară mulţumite de ceea ce au realizat în ultima săptămână. ”Mă simt mult mai bine, plină de energie, tânără, vreau să fiu exemplu pentru copiii mei, care ştiu deja că sportul este cealaltă jumătate a educaţiei”, a spus Doina Ivan, una dintre cursante.
Gabriela Bădilă a ajuns să preţuiască sănătatea după un accident. ”Acum cinci ani am avut o experienţă neplăcută la schi. Am două operaţii şi două şuruburi la piciorul stâng și de atunci mi-am promis că voi face sport, ca să apreciez sănătatea, iar de atunci fac zilnic. Mă simt foarte bine, iar vârsta nu contează”, a spus cursanta.
Ana Maria Sinevici a aflat de la o prietenă despre această tabără şi s-a gândit că trebuie să vină: “Uneori pot spune că m-am simţit ca un soldat la marş, în zile în care aveam febră musculară, dar este un cantonament al frumuseţii şi frumuseţea se menţine prin formă fizică. Este o săptămână în care îţi testezi limitele”.

O atracție în plus
Alături de doamne, la antrenamentul demonstrativ, a participat şi edilul sinăian. “Este un nou tip de turism, iar Sinaia are tot timpul nevoie de ceva nou. Turismul de întreţinere corporal este bine venit. Am intrat şi eu, pentru prima lecţie, în joc cu fetele şi pot spune că nu a fost foarte uşor.  Sper ca acest nou tip de turism să capete noi valenţe şi din ce în ce mai mulţi turişti să vină să facă sport la Sinaia”, a spus Vlad Oprea.
Luminiţa Nicolescu, antrenoarea de fitness, le-a impus doamnelor un regim de viaţă drastic în această săptămână: ”Ne sculăm foarte devreme. La ora 7 şi jumătate deja facem alergarea, apoi continuăm cu tai-chi. Luăm micul dejun, care înseamnă un iaurt cu fructe, la 10 avem oră de Yoga, la 13, avem tae-boo, belly-dance, iar la şase seara avem gimnastică aerobic şi pump”.
Tabăra de gimnastică aerobică se adresează tuturor categoriilor sociale, doamne şi domni de orice vârstă. Condiţia principală este să-şi dorească să arate cât mai bine. Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co