Sport

Tricolorul Breaza între trecut, prezent şi viitor

Echipa nou promovată în liga secundă a fotbalului din România, Tricolorul Breaza, a avut o perioadă de excepţie în acest an 2009.
Trecutul acestei echipe se rezumă la o extraordinară promovare în Liga a doua a fotbalului românesc, un eveniment istoric al localităţii turistice Breaza, urmat de un binemeritat banchet oferit de conducerea grupării din vestita staţiune prahoveană, înaintea evenimentului jucătorii trecând pe la casierie pentru a-şi ridica drepturile băneşti, datorate îndeplinirii obiectivului, însumând pentru fiecare, câte 1.000 de dolari.
Preşedintele acestei grupări, prof. Constantin Anghelache (vezi foto), este ferm convins că echipa este pe drumul cel bun şi cu sprijinul autorităţilor locale, a Primăriei şi Consiliului local şi a sponsorilor, va face o treabă bună la Breaza.
Având un antrenor, Florin Stăncioiu, expert în promovări, un căpitan de echipă, Marius Vişan (vezi foto), ce a participat  la toate promovările echipei, din eşaloanele inferioare până în cea de-a doua ligă, un public minunat, aşa cum se vede în imagine, care a susţinut echipa atât acasă cât şi în deplasare, este păcat ca această grupare să nu dispute partidele pe propriul teren din Breaza.
În prezent , componenţii echipei se află într-o binemeritată vacanţă, startul pregătirilor urmând a fi dat pe data de 13 iulie, când are loc reunirea echipei.
Despre tehnicianul Florin Stăncioiu (vezi foto) se pot spune multe, dar cel mai elocvent este anul 2009, un an de glorie pentru el(a împlinit 50 de ani şi a promovat pe brezeni acolo unde n-au ajuns niciodată!)
Să nu omitem că Florin Stăncioiu a promovat pe  Chimia Brazi în Liga a III-a , în sezonul 2006-2007, a activat ca jucător la Metalul Plopeni, Poiana Câmpina, Unirea Focşani, Politehnica Iaşi şi Chimia Brazi, un trecut destul de încărcat pentru valorosul om de fotbal, născut în Breaza.
Ca viitor, primul lucru este că se lucrează într-un ritm susţinut, la stadion, pentru ca minunaţii suporteri brezeni să urmărească jocurile de pe teren propriu, la Breaza şi nu în altă parte.
Apoi, toţi jucătorii împrumutaţi, la diverse echipe, vor reveni la Breaza, la data întrunirii echipei, şi deja Vajda de la Mureşul Deva, este prima mutare.
Urmează alte informaţii în numărul viitor.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co