Imobiliare Valea Prahovei
Sport

Trei puncte irosite pe final!

Liga a II-a, Seria I, Etapa a 16-a
Tricolorul Breaza – FC Botoşani 2-2 (1-1)

meci-breazaStadionul „Parc” din Breaza
Spectatori: peste 200.
Au marcat: Dascălu (min. 78), Ghidia (min. 89 – din penalty) – pentru gazde, Ghiceanu (min. 20) şi Tincu (min. 90) – pentru oaspeţi.
Tricolorul: Sava – Samson, Ghidia, Petcu, Olteanu, Negotei, Câţă (min. 75, Ciocâlteu), Marinescu (min. 46, Turiac), Liuba (min. 46, Dascălu), Vişan, Vasilescu.  Antrenor: Florin Stăncioiu
FC Botoşani: Dulceanu – Pătache, Tincu, Atudorei, Codreanu, Ştefan, Simion (min. 76, Ghiviziu), Apostol, Boroştean (min. 63, Pedroza), Ghiceanu, Caragea (min. 69, Ţigănaşu). Antrenor: Cristian Popovici
Arbitri: Florin Miron (Bucureşti) – la centru, ajutat de: Dan Ilieş (Brasov) şi Andrei Simonis (Bucureşti) – la cele două linii.
Observatorii meciului: Sorin Vădana (Cluj-Napoca) – pentru arbitraj, Remus Vlad (Bistriţa) – pentru organizare.
Cel mai bun jucător:Tincu
Echipa Tricolorul Breaza a susţinut, sâmbăta trecută, ultimul joc de pe teren propriu, din cadrul turului Ligii secunde a fotbalului românesc. Pe o vreme ideală pentru fotbal, cei peste 200 spectatori au venit să urmărească această ultimă apariţie al idolilor săi, înaintea pauzei competiţionale, adversară fiindu-le formaţia FC Botoşani. Victoria le era necesară ca „aerul”, trupa condusă de tehnicienii Florin Stăncioiu – Costin Plăvache nereuşind să câştige, măcar un punct, de zece etape! Şi de data aceasta, evoluţia jucătorilor brezeni a fost una confuză, cu multe greşeli şi un joc „încâlcit”, echipa botoşeneană reuşind deschiderea scorului la prima incursiune în atac, Ghiceanu expediind, în minutul 20, un şut în diagonală care l-a surprins pe portarul Sava, mingea poposind în poartă. A fost lovitura de graţie primită şi până la pauză echipa din Breaza a atacat haotic, fără pic de imaginaţie, oaspeţii apărându-se exact şi destrămând orice încercare de a periclita poarta lor. A venit repriza secundă şi antrenorul Florin Stăncioiu a modificat „linia de mijloc” introducându-i, din primul minut, pe Turiac şi Dascălu, în locul lui Liuba şi Marinescu. Modificările survenite au dus la limpezirea jocului, iar cuplul de atacanţi Vişan – Vasilescu şi-au adus aminte că formau un „duo” de temut pentru defensivele adverse, „hărţuind” apărarea oaspeţilor. Egalarea a venit în minutul 78 când Dascălu a marcat după ce portarul oaspeţilor a respins, în faţă, şutul expediat de Ghidia. Finalul jocului a fost incandescent, gruparea brezeană reuşind să preia conducerea în minutul 89 când Ghidia a transformat lovitura de pedeapsă dictată în urma unui henţ, comis în careu, de fundaşul oaspeţilor, Pedroza. Se părea că victoria nu le poate scăpa formaţiei locale, bucuria fiind de scurtă durată pentru că, în ultimele secvenţe ale disputei, după un corner acordat cu mare uşurinţă, botoşenenii restabilesc egalitatea prin golul semnat de Tincu. A fost o lovitură venită ca un „trăznet”, partida terminându-se la egalitate, gruparea patronată de Constantin Anghelache luând primul punct după zece etape de „secetă” totală. În ultima etapă a turului, care va avea loc în acest week end, Tricolorul Breaza se va deplasa la Suceava pentru confruntarea cu formaţia gazdă, Cetatea, după care va urma vacanţa de iarnă.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co