Imobiliare Valea Prahovei
Politica

Vot obligatoriu?

ArghirRezultate slabe pentru PNL la Câmpina. Elvis Arghir, unul dintre membrii acestei formaţiuni politice, a declarat clar şi răspicat că alegerile au fost fraudate, prin turismul electoral. Şi a venit cu o idee: pentru ca o minoritate să nu mai influenţeze toată politica din România, ar trebui introdus votul obligatoriu.

Conform celor gândite de penelistul câmpinean, în acest fel, vom avea cu adevărat democraţie. Toată lumea vine la vot şi pune ştampila pe cine vrea. Sau anulează votul. În felul acesta, cei care primesc „sacoşe electorale” nu vor mai fi cei care hotărăsc cine conduce ţara.

 Elvis Arghir, consilier PNL: „Eu merg pe ideea că este nevoie de introducerea obligativităţii votului în România, pentru că altfel vom avea un electorat captiv, care va influenţa votul decisiv. În acest fel, cei care primesc sacoşe au o mai mare putere la vot. Este imperios necesar! Nu se poate vorbi despre o democraţie în România dacă nu obligăm oamenii să vină la vot! Să voteze cu cine vor ei! Dar… să voteze! Pentru că, altfel, o minoritate va influenţa toată politica din România!”

Ideea consilierului penelist nu este, însă pe placul multor oameni. De exemplu, preşedintele PSD Câmpina consideră că obligativitatea votului nu are nici o legătură cu democraţia.
Relu NISTOR

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co