Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Taxele şi impozitele rămân la nivelul anului trecut

impoziteCuantumul taxelor locale nu a fost majorat şi reducerea de 10 %, de care beneficiază cei care îşi achită obligaţiile către municipalitate, a aglomerat ghişeele Direcţiei Economice din Câmpina.

150 de persoane în prima zi de încasări şi o medie de peste 300 de persoane în zilele următoare. Aceasta este situaţia care poate fi întâlnită la ghişeul de la Direcţia Economică, acolo unde câmpinenii deja au început să vină, pentru a-şi plăti taxele şi impozitele locale. Ca în fiecare an, primii care au vrut să-şi plătească dările către stat au fost pensionarii, care preferă să plătească integral, pentru a beneficia de reducerea de 10%.
„Nivelul impozitelor şi taxelor locale nu a crescut, faţă de anul trecut. Pentru anul 2010 avem Hotărârea numărul 166 care este afişată la avizier sau pe site-ul Primăriei Câmpina, pe www.primariacampina.ro”, a declarat consilierul Direcţiei Economice, Corina Manolache.
Un lucru care îi face pe cetăţeni să se prezinte la ghişee pentru a-şi achita taxele şi impozitele este cel legat de hotărârea Consiliului Local Câmpina, prin care s-a decis ca în 2010 acestea să rămână la nivelul anului 2009. Un aspect pe care trebuie să-l aibă în vedere persoanele juridice este cel legat de depunerea declaraţiei pentru afişaj.
„Mai avem, referitor al persoanele juridice, obligativitatea depunerii declaraţiei pentru afişaj, în scop de reclamă şi publicitate. Termenul este 31 ianuarie. Avem termene de plată pentru impozite, persoane fizice, 31 martie – 30 septembrie, la fel şi pentru persoanele juridice, mai puţin taxa de afişaj, care are patru termene de plată: 15 martie, 15 iunie, 15 septembrie şi 15 noiembrie”, a mai spus Corina Manolache.
Toate informaţiile legate de modalităţile de plată pe care contribuabilii trebuie să le cunoască sunt afişate la sediul Direcţiei Economice sau pot fi aflate de pe site-ul Primăriei Câmpina.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co