Actualitate

Târgul Mărţişor vă aşteaptă la Breaza

targul-martisorPrahovenii dornici sa cumpere diverse produse de calitate au posibilitatea să facă acest lucru la Târgul Mărţişor de la Breaza.

Până pe 10 martie, comercianţii prezenţi vor vinde articole bune pentru cadourile specifice începutului primăverii, produse de artizanat, brânzeturi şi produse din carne. “Vindem produse apicole. Noi am fost şi la Câmpina, la Târgul Mierii şi am avut preţul cel mai mic de acolo”, a declarat un comerciant.
Surpriza acestui târg o constituie câţiva elevi brezeni care au venit în întâmpinarea cumpărătorilor,  încă din prima zi, cu un mărţişor dulce. „Împreună  cu consiliul elevilor am realizat proiectul Mărţişoare comestibile. Vom vinde ceea ce am produs la şcoală, respectiv bomboane din biscuiţi şi alte prăjiturele şi sperăm să vină cât mai multă lume sa se îndulcească la început de primăvară. Cu banii obţinuţi investim în clasele noastre din şcoli, cumpărăm diverse obiecte… şi flori, ca să le mai înfrumuseţăm”, a declarat una dintre elevele angrenate în acest proiect.
La Târgul Mărţişor sunt aşteptaţi localnici, turişti şi orice persoană care tranzitează staţiunea. E. T.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co