Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Supăraţi pe autorităţile locale

Nu mai puţin de 31 de reprezentanţi ai unor ONG-uri din Judeţul Prahova s-au întâlnit, la finele săptămânii trecute, în cadrul celei de-a III-a ediţie a Forumului Organizaţiilor Non-Guvernamentale.
A fost momentul în care şi câmpinenii au avut ceva de spus. „Despre colaborarea cu administraţiile publice locale trebuie vorbit de la caz la caz. Câmpina am putea spune că este un caz fericit. Încă din 2005, s-au alocat nişte bani, mulţi,… puţini, nu contează, se alocă. Dar există loc pentru o colaborare mult mai bună. Mai avem de crescut”, a declarat preşedintele Fundaţiei Zamolxes, Florin Predescu.
„În ceea ce priveşte relaţia cu administraţiile locale, am vrea să le reamintim că, în baza ordonanţei 350, există un buget destinat organizaţiilor non-guvernamentale”, a spus preşedintele organizaţiei „Noi putem, Câmpina”, Ionuţ Iancu.
Principalele nemulţumiri ale preşedinţilor ONG-urilor au fost acelea că nu există transparenţă în relaţia cu administraţiile locale, nu au sedii adecvate activităţii desfăşurate şi nu se pot implementa proiecte în parteneriat cu instituţiile publice. R. N.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co