Actualitate

Stiri Campina

Interzicerea scăldatului
Consiliul Local Câmpina a hotărât interzicerea scăldatului în Lacul Bisericii. Dacă acest lucru nu se prea întâmpla în ultimii ani, din cauza aspectului său neprimitor, după reabilitarea acestuia oamenii ar fi putut fi tentaţi să facă o baie. Apa curată, dar mai ales căldura de afară, erau condiţiile perfecte pentru o astfel de relaxare.
Totodată, va fi interzisă şi folosirea pentru plajă a spaţiilor verzi din parcul recent amenajat lângă lac.
Sancţiunile stabilite de Consiliul Local variază între 200 şi 1.000 de lei, pentru nerespectarea deciziei privind scăldatul, şi între 100 şi 500 de lei, pentru cei prinşi făcând plajă în parc.

Centrul nu mai e pietonal în weekend
Circulaţia în zona centrală a municipiului Câmpina nu va mai fi oprită în weekend, iar desfăşurarea Târgului de Bunătăţi va fi sistată.
Aceasta este decizia Consiliului Local, în urma sesizărilor primite de la locatarii din zonă, deranjaţi peste măsură de zgomotul şi mai ales fumul de la tarabele instalate sâmbăta şi duminica pe Bulevardul Carol I. Opiniile oamenilor sunt împărţite; unii regretă atmosfera de sărbătoare din weekend, alţii spun că oricum preţurile produselor erau foarte scumpe.
„Locatarii erau deja obişnuiţi cu târgurile astea şi era bine pentru populaţie”, a spus o localnică. ”Într-un fel e bine, într-un fel nu prea e bine… Mai se servea şi lumea, dar erau şi scumpe toate alea… Nouă, pensionarilor, nu ne prea dădea mâna să luăm, vă spun sincer”, a declarat o alta.
Redeschiderea circulaţiei a fost decisă cu 11 voturi pentru şi 6 contra, urmând ca pe viitor să fie oprită numai cu ocazia evenimentelor cultural-artistice importante.

Grupaj realizat
de Mădălin FOCŞA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co