Sport

Sportiv de locul I

atletism-1Un câmpinean a reușit să se impună într-o reuniune atletică de nivel național, desfășurată, săptămâna
trecută, la București.

Câmpina ar trebui să fie mândră! Deşi puţini ştiu, municipiul a fost reprezentat la Concursul Naţional Masters, de către atletul Iulică Alexe, care a obţinut locul I la proba de 5.000 de metri.
“Au fost mulți concurenți și sunt foarte fericit că am putut să aduc onoare acestui oraș, Câmpina”, a declarat Iulică Alexe. Acesta face sport de performanţă din 1980. A fost membru al mai multor cluburi, iar acum luptă să-şi reprezinte cu mare drag oraşul.

Probleme cu pregătirea
Din păcate, sportivul nu a avut un delegat, pentru a fi înscris în timp util la acest concurs. Ar fi preferat să participe şi la alte probe, numai că partea financiară ridică probleme. În speranţa că pentru competiţiile următoare va găsi măcar un sponsor, se va antrena individual, aducând medalii Câmpinei. „E o problemă cu antrenamentele, pentru că bazele sportive sunt la pământ în acest moment, la fel și cu sponsorizare, totul se face pe cheltuială proprie…, cazare, transport, mâncare…  Cei de la Constanța, unde am fost pentru un concurs, pentru că știam că sunt premii valoroase și am cântigat un aparat de masaj, foarte util în pregătire, mi-au spus să merg acolo, pentru că sunt condiții, dar nu am vrut să trădez în această privință. Dacă sunt locuitor în această zonă, vreau să fac cinste acestei zone”, a declarat Iulică Alexe.
Sportivul apreciază foarte mult susţinerea celor apropiati dar, cu regret, afirmă că se pune accent mai mult pe fotbal… Poate, cândva, o să aibă şi el condiţiile necesare pentru a participa la competiţii internaţionale.Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co