Actualitate

Speriat de urs, pe Valea Cerbului

Un turist în vârstă de 65 de ani, care se afla în camping-ul de pe Valea Cerbului din Buşteni, a  ajuns la Spitalul Orăşenesc din Sinaia, după ce  a suferit un atac de panică.

Incidentul a avut loc la mijlocul săptămânii trecute. Bărbatul le-a spus medicilor că este cardiac şi că s-a speriat de un urs în timp ce s-a plimbat prin pădure.
Iniţial, la Serviciul 112 s-a primit un apel prin care autorităţile erau informate că un turist a fost atacat de un urs, în zona de campare din Buşteni. Când au ajuns acolo, medicii Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova au găsit un bărbat care nu era rănit, dar suferise un atac de panică, după ce s-a întâlnit cu ursul.
Vecinii au spus că bărbatul era singur şi umbla toată ziua prin pădure, dar nu pot înţelege exact ce s-a întâmplat. Turiştii de pe Valea Cerbului sunt obişnuiţi cu vizitele nocturne ale urşilor care vin la tomberoanele de gunoi. Oamenii spun că până acum nu au fost incidente cu animalele sălbatice  venite în căutare de hrană la tomberoane, deşi în general ei sunt cei care hărţuiesc animalele, vrând să le fotografieze.
Bărbatul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul din Sinaia, unde a rămas sub supraveghere medicală până când starea de sănătate i s-a îmbunătăţit. Apoi s-a putut întoarce în rulota de pe Valea Cerbului. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co