Actualitate

Spectacol pe două roţi la Predeal

Picture-040Motoare turate la maxim şi adrenalină în acest weekend la Predeal, acolo unde s-au strâns bikeri din ţară, dar şi din străinătate. Pasiunea pentru viteză pe două roţi a reunit mii de motociclişti dornici de distracţie. Platoul de la Cabana Trei Brazi a devenit neîncăpător pentru miile de motociclete şi sutele de corturi ale participanţilor. Est European Motor Show a adus la Predeal bikeri din Spania, Germania, Italia, Cehia, Ungaria, Croaţia, Serbia, Bulgaria şi România, iar staţiunea Predeal a fost sub asaltul cailor putere. Printre bikeri a fost prezent şi viceprimarul staţiunii, care are un motor de viteză şi care iubeşte adrenalina pe două roţi. „Este un sport frumos. Nu are nici o legătură cu funcţia, cu profesia. Cum alţii preferă să zboare, noi iubim motocicletele. Suntem bucuroşi că am reuşit să-i aducem la Predeal pe cei din străinătate, pentru a putea promova staţiunea. Le mulţumesc celor care au venit la întrunire şi le promit că, anul viitor, va fi şi mai frumos”, a spus Sorin Criste, viceprimarul oraşului Predeal. Vremea urâtă i-a cam înfrigurat pe toţi participanţii la întrunire. Ploaia torenţială nu le-a stricat totuşi planurile organizatorilor, care au avut grijă ca bikerii să nu simtă frigul. Fetele frumoase au încins imediat atmosfera şi imaginaţia motocicliştilor. Au urcat pe scenă şi au oferit un adevărat spectacol de stripetease. După un show incendiar, a urmat un moment la fel de savurat de bikeri. O demonstraţie de burn-out a stârnit aplauze, dar şi flăcări pe scenă. Împătimiţii motoarelor puternice au petrecut momente de neuitat la cel mai mare eveniment de profil din România. Au ignorat vremea urâtă, au cântat alături de Cargo şi au dansat în ploaie ore în şir.
Iulia Drăguţ, preşedintele Asociaţiei EuroEst Alternativ: „Totul a decurs foarte bine, cu toate că a plouat. Ne bucurămintrunire-moto-4 că cei prezenţi au înţeles mesajul şi au venit aici. Motocicliştii au fost încântaţi de organizare, pentru că nu le-a lipsit nimic. Toată lumea a fost mulţumită şi asta ne bucură.”
Cel mai mare Bikefest din partea de est a Europei s-a încheiat duminică seară. Motocicliştii  şi-au strâns corturile şi au plecat către casele lor încântaţi de marele eveniment. Înainte de a pleca, bikerii şi-au făcut şi planuri pentru anul viitor. Se vor întruni în aceeaşi perioadă, tot la Predeal, deoarece evenimentul va deveni tradiţie în staţiune. Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co