Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Sinaia, deficitară la capitolul toalete publice

sinaia-nu-are-toaleta-publiSă găseşti o toaletă publică în Sinaia s-a dovedit a fi o adevărată aventură. O spun turiştii, dar şi localnicii. Nu le vine să creadă că, în Perla Carpaţilor, trebuie să apelezi la bunăvoinţa patronilor unităţilor hoteliere pentru a putea avea acces la o toaletă. Oamenii spun că ar fi fost normal, dar şi civilizat, ca în parcul Dimitrie Ghica să fi fost aduse unele ecologice. De fapt, în Sinaia, există o toaletă publică, în spatele Pieţei Centrale, un loc care este greu de găsit.  În urmă cu ceva timp, Autoritatea Naţională a Agenţiilor de Turism a demarat o campanie pentru identificarea zonelor cu astfel de probleme. A fost întocmit şi un clasament, iar Prahova se numără printre locurile fruntaşe la acest capitol. Deocamdată, se încearcă găsirea unor soluţii, pentru ca imaginea României să nu mai fie şifonată din acest punct de vedere.
„Este păcat că în Sinaia nu există toalete publice. Ar trebui să ne conformăm normelor europene. Nu este normal să nu găsim o toaletă în centrul staţiunii”
„Îmi place staţiunea, însă nu este normal să nu găsim toalete. Este inadmisibil să nu ai tu, la sutele de persoane care vin aici, o toaletă ecologică. Este inadmisibil. Asta este pur şi simplu sfidare. Ce fac? Apelez la mila tuturor ca să mă lase să folosesc o toaletă? Este jignitor!”
„Sunt din Sinaia şi nu ştiu ca oraşul să aibă o toaletă publică. Era normal ca şi în parc să fie montate câteva. Noi, sinăienii, ne mai descurcăm, dar turiştii ce fac? Nu mi se pare normal.”
Adelina ANEI

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co