Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Şi-a bătut colegul

A văzut moartea cu ochii pentru că nu a avut bani suficienţi ca să achite o datorie mai veche către un fost coleg de serviciu.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 25 de ani din Ploieşti care avea de restituit aproximativ 200 de lei fostului său coleg. Cei doi s-au dus la bancomat pentru a scoate bani, numai că lucrurile au degenerat în momentul în care acesta nu a avut fonduri suficiente pentru a-şi achita datoria. Enervat la culme de această situaţie, cel ce se considera păgubit i-a aplicat datornicului o corecţie, lovindu-l cu capul de bancomat până la lăsat inconştient. Jandarmii Grupării Mobile „Matei Basarab” au intervenit imediat pentru aplanarea conflictului.
S-a confirmat
„În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autorul este chiar un fost coleg de serviciu al victimei iar agresiunea s-a produs pe fondul unor  neînţelegeri între cei doi. Astfel bărbatul de 37 ani, din Ploieşti, s-a deplasat împreună cu fostul său coleg, în vârstă de 25 ani, în zona unui bancomat situat în zona centrală a oraşului pentru a-i achita celui din urmă o datorie mai veche. Pentru că nu şi-a primit întreaga sumă de bani, agresorul a devenit violent şi şi-a lovit fostul coleg provocându-i o rană deschisă în zona capului, după care a fugit de la faţa locului. Jandarmii au luat legătura cu reprezentanţii societăţii comerciale unde cei doi au lucrat pentru a obţine mai multe detalii despre agresor şi la numai o oră de la comiterea faptei acesta s-a predat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile „Matei Basarab” Ploieşti, lt. Adrian Vlad.
Bărbatului i-au fost întocmite documente de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. M. B.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co