Actualitate

Seminar de informare in domeniul formarii resursei umane, la Camera de Comert Prahova

Camera de Comerţ şi Industrie Prahova organizează, joi, 30 august, un Seminar de Informare, în cadrul proiectului “Resursa umană performantă – vector strategic pentru creșterea competitivității firmei”.

Proiectul este finanţat prin Programul Operaţional Capital Uman 2014-2020, POCU/227/3/8/117913, Axa Prioritară 3 – Locuri de muncă pentru toţi, Componenta 1: România profesională – Resurse umane competitive. Perioada de implementare a proiectului este: 23.05.2018 – 22.05.2019.

Seminarul de Informare va avea loc în data de 30 august, între orele 16:30–18:00, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Prahova.

Acțiunea are ca obiectiv dezbaterea temelor generale de interes pentru grupul ţintă, informarea directă (prezentări) şi distribuirea de materiale utile (formulare de recrutare pentru persoanele interesate să participe la activităţile proiectului).

Proiectul își propune formarea profesională a unui număr de 504 persoane și sprijinirea unui număr de 54 de IMM-uri pentru planificarea strategică în vederea adaptării la schimbare și la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.

Activitățile proiectului sunt constituite într-un set de măsuri complete, complexe și inovative, respectiv informare, dezvoltarea competenţelor manageriale, antreprenoriale şi în domeniul resurselor umane, prin organizarea mai multor concursuri de formare profesională.

Astfel, pentru angajații din departamentele de resurse umane se organizează cursuri de formare pentru pozițiile de manager resurse umane (3 grupe/aprox. 75 persoane) și inspector/referent resurse umane (3 grupe/aprox. 75 persoane).

Pentru manageri/ antreprenori cursurile vizează poziții de coaching managerial (180 de persoane), project management professional (24 de persoane), competențe antreprenoriale (3 grupe/ circa 75 de persoane), manager îmbunătățire procese (3 grupe/ aproximativ 75 de persoane).

În plus sunt organizate și cursuri pentru servicii de sprijin specializat (consultanţă în management şi afaceri, consultanţă în domeniul resurselor umane, sprijin pentru planificare strategică, asigurarea aplicării principiilor managementului schimbării şi servicii de mentorat în afaceri şi management).

Grupul țintă eligibil în acest proiect este format din: manageri, antreprenori și angajați din departamentele de resurse umane ai întreprinderilor din județele Prahova și Argeș, care își desfășoară activitatea sau intenționează să o desfășoare într-unul din sectoarele economice cu potențial competitiv și în corelare cu unul dintre domeniile de specializare inteligentă, conform Strategiei Naționale de Cercetare Dezvoltare și Inovare.

Este vorba despre turism şi ecoturism, textile şi pielărie, lemn şi mobilă, industrii creative, industria auto şi componente, tehnologia informațiilor şi telecomunicaţiilor, procesarea alimentelor şi a băuturilor, sănătate şi produse farmaceutice, energie şi management de mediu, bioeconomie, biofarmaceutică și biotehnologii.

Pentru detalii suplimentare și confirmări de participare la seminar cei interesați sunt rugați să contacteze Camera de Comerț și Industrie Prahova. Persoana de contact este Diana Crăiniceanu – Expert coordonare/informare evenimente, telefon 0344 401204, e-mail: diana.crainiceanu@cciph.ro.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co