Eveniment

Se dă startul pentru Karpatia Horse Show

horse-show

Se dă startul pentru Karpatia Horse Show 2016/ Sursa foto: www.google.com

Se dă startul pentru cel mai mai așteptat eveniment hipic al acestui an, Karpatia Horse Show, desfășurat în perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2016, pe domeniul Cantacuzino din Florești, județul Prahova. 

Pasionații de călărie dar și cei care doresc să participe la acest spectacol vor avea parte de două competiții:  Concursul Complet Internațional (disciplină olimpică din 1912) și Concursul Național de Atelaje, proba conuri. Competiția internațională este împărțită pe trei categorii, fiind compusă din probele de dresaj, cross-country și obstacole.

Participanții concurează pe calul personal și  vor avea de parcurs integral toate cele trei probe din cele trei zile de concurs. Câștigător va fi cel care, după toate cele trei probe, a acumulat cele mai puține puncte de penalizare.

Ziua de vineri, 30 septembrie, este dedicată eleganței ecvestre, desfășurându-se astfel proba de dresaj. Sâmbătă, pe data de 1 octombrie, se va desfășura proba cross-country. Se vor face sărituri peste bușteni, șanțuri și alte obstacole naturale. Duminică, în ziua de 2 octombrie, va avea loc proba de sărituri peste obstacole, care va testa abilitățile tehnice de a conduce calul.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de la intrare sau online de pe www.bilete.ro și de la punctele de vânzare bilete.ro.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co