Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Se construiește Aventura Parc la Bucov

Cel mai mare proiect pus la punct vreodată pentru dezvoltarea parcului Bucov este pe cale să devină realitate.

Este vorba despre un proiect în valoare de peste două milioane de euro, prin care ar urma să fie amenajată o pistă de carting profesionistă, pe o întindere de trei hectare, teren de minigolf, skating, paitball, zonă expoziţională şi un parc pentru sport extrem.
„Proiectul este foarte amplu şi are o valoare aproximativă de două milioane de euro. Practic, tot Parcul Bucov va fi reamenajat. Avem intenţia de a amenaja aici o pistă de carting profesionistă, pentru care am început deja defrişarea zonei unde va fi amenjată. Este în plan şi un alpinariu şi un teren de minigolf”, a declarat directorul Parcului “Constantin Stere” de la Bucov, Cătălin Vlad.

Piedici administrative
Însă, proiectul atârnă de un fir de aţă şi asta pentru că administraţia comunei Bucov este în litigiu cu cea a orașului Ploieşti. Fiecare doreşte ca parcul să intre în administrarea ei.
Drept urmare, Primăria Ploieşti nu poate accesa fonduri  europene sau guvernamentale pentru dezvoltarea Parcului Bucov, iar banii care vor fi daţi de municipalitatea ploieșteană pot fi pierduţi, dacă nu vor fi primite avizele necesare amenajărilor, de la vecinii de administraţie.
“Noi oricum mergem mai departe. Ar fi păcat să lăsăm parcul să se degradeze, când avem posibilitatea de a face ceva. Noi sperăm să obţinem finanţările. Ne împiedicăm de autorizaţiile de construire pe care nu le putem obţine din cauza litigiului. Dar sperăm ca după pronunţarea instanţei lucrurile să intre în normal şi să putem duce la bun sfârşit acest proiect extrem de ambiţios”, a declarat Cătălin Vlad.
Contactat pentru a oferi detalii despre problema existentă la Parcul Bucov, viceprimarul comunei respective, Nicolae Nicolescu, a refuzat să dea orice fel de detalii, urmând a oferi un punct de vedere după pronunţarea instanţei în acest caz. Până atunci, administraţia Parcului Bucov este decisă să realizeze un punct de atracţie turistică de talie europeană. Mariana BADEA

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co