Actualitate

Săptămăna prevenirii criminalităţii

800 de poliţişti, zeci de acţiuni tematice şi sute de materiale informative împărţite cetăţenilor. Aşa abordează anul acesta oamenii legii din Prahova, ce-a de-a şasea ediţie a „Săptămânii prevenirii criminalităţii” care se va desfăşura în perioada 26 – 30 septembrie. Acţiunea este rezultatul unei iniţiative la nivel naţional a Institutului de Cercetare şi Prevenire a Criminalităţii din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române.
“Printre temele de anul acesta le avem şi pe cele petroliere, de prevenire a furturilor din buzunare, din/şi de auto sau din locuinţe. Am pregătit şi materile informative, foarte sugestive, care să ne fie suport în acest demers de luptă împotriva criminalităţii. Aşteptăm ca toţi cetăţenii să ia parte la acest eveniment” a declarat Bogdan Despescu
În cadrul acestei săptămâni, oamenii legii vor desfăşura activităţi structurate pe diverse domenii de prevenire, fiecare zi având o altă temă. În prima zi s-au făcut acţiuni pentru prevenirea infracţiunilor contra patrimoniului, iar miercuri pentru prevenirea victimizării elevilor. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co