Cultura

S-a încheiat tabăra de la Brebu

5 zile de muncă şi distracţie! De asta au avut parte cei 52 de elevi care s-au înscris în tabăra „Culori, forme, cuvinte şi mişcare” de la Brebu.
Copiii au legat prietenii, au învăţat multe lucruri frumoase şi şi-au demonstrat că vacanţa nu înseamnă numai televizor şi jocuri pe calculator. „Copiii s-au simţit foarte bine, au învăţat foarte multe lucruri noi şi noi am învăţat multe de la ei; sper ca şi anul viitor să le dăm posibilitatea să se joace organizat”, a spus directorul Şcolii Nr. 1 Brebu, Viorel Codarcea. Copiii au fost foarte mândri de ceea ce au realizat şi, într-un glas, au spus că vor participa, cu siguranţă, şi anul viitor! „Căţeluşa mea este prietena mea cea mai bună şi de aceea am modelat-o pe ea. O să-i dau un loc de onoare pe un raft, unde îmi ţin toate lucrurile pe care le-am lucrat de la grădiniţă, până acum.” „Eu am fost la jurnalism, comunicare, la redacţia revistei. Activităţile pe care le-am desfăşurat sunt o mare pasiune pentru mine; dacă se organizează tabăra şi anul viitor, mai mult ca sigur voi participa”, au spus copiii.  Participanţii au fost împărţiţi pe două secţiuni de vârstă; toţi au primit diplome şi premii.
În urma taberei a fost realizată o ediţie specială a revistei „Rezonanţe”, ce a cuprins articole scrise chiar de copii. Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co