Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

S-a dat alarma în Câmpina

La mijlocul săptămânii trecute, în cartierul Slobozia din municipiul Câmpina, s-a desfăşurat un exerciţiu de alarmare a populaţiei în cazul unei inundaţii în zona În Luncă.

Semnalul de alarmă s-a dat în municipiu după ora 12.00. Oamenii nu s-au speriat, iar cei din zona vizată ştiu că pot fi oricând victimele unor inundaţii. Exerciţiul este binevenit şi constituie o lecţie pentru copii. „Este ceva! Am zis gradul I, aşa era înainte, la bombardament. Aceste este semnal pentru gradul I”, a spus un câmpinean. „Este un lucru bun acest exerciţiu. Trebuie să se obişnuiască şi copiii. În Sicilia, se face frecvent aşa ceva. Vin şi te iau din casă, acolo nu te anunţă”, a spus unul dintre locuitorii din zona În Luncă.
Pompieri, Salvare, Poliţie, reprezentanţi ai Electrica şi Distrigaz şi mulţi alţii s-au deplasat în Slobozia. Din păcate, exerciţiul propriu-zis nu prea a avut loc… După ce toate autorităţile s-au întâlnit în zona stabilită, s-a dat semnalul de încetare a alarmei. „Acţiunea s-a desfăşurat bine. Nu vreau să spun că puteam vorbi în sală. Ne-am deplasat şi la faţa locului. Tot ce n-am făcut este că nu am evacuat populaţia, ca să nu deranjăm”, a spus viceprimarul municipiului Câmpina, Ion Dragomir.
Acţiunea a fost declarată încheiată cu succes. D. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co