Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Rulote pe Valea Cerbului

Ca în fiecare an, în această perioadă, începe să se contureze încet, dar sigur, noul cartier de pe Valea Cerbului: cel al rulotelor.

Primii turişti au ajuns deja în zona de campare de pe Valea Prahovei şi vor pleca spre casă abia la toamnă, când se va lăsa bruma. Deja, fiecare şi-a amenajat cum a ştiut mai bine locul: au fost plantate flori şi s-au montat garduri în jurul garsonierele pe două roţi. Desigur, au fost amenajate şi bucătăriile, care sunt dotate cu strictul necesar. „Mă gospodăresc cu pot; am cărat câte una…, am cumpărat şipci, am cumpărat scânduri, mi-am făcut gard…, aşa, de plăcere, nu de urs… Mai trebuie să pun flori şi stau aici ca şi acasă, decât că nu am baie, că acasă stau la bloc. Dar acasă, la bloc, nu pot să mă duc să dau drumul la apă rece ca să mă spăl, stau să vină caldă, în vreme ce aici dau drumul frumos la robinet”, a spus un bărbat care îşi amenaja locuinţa estivală. „Am venit şi muncesc o săptămână ca să fac tot cortul, ca să fac tot, absolut tot. Aici, trei zile-patru am prins foarte frumos, ieri a plouat…, dar o să termin şi cu copertina asta şi mai am nevoie doar de musafiri”, a spus un alt locatar al Văii Cerbului.
Pensionarii din zonă spun că viaţa la rulotă este frumoasă. Mulţi vin de ani buni la munte. S-au împrietenit cu vecinii şi susţin că nimic nu se compară cu o vacanţă prelungită în mijlocul naturii. Adelina ANEI

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co