Turism

Refugii de weekend

turistti-la-munte-5A fost cald în weekend, aşa că mulţi au profitat de zilele libere şi au luat cu asalt muntele. Zona preferată pentru distracţie a fost Valea Cerbului din Buşteni. Domnii au încins grătarele şi au preparat tot felul de bunătăţi: mititei, cârnaţi, frigărui sau pastramă. Doamnele au stat la plajă şi au căpătat un bronz de invidiat. Cei care s-au încins la soare s-au răcorit cu o bere, dar şi cu o baie pe cinste. S-au aruncat în apa rece ca gheaţa şi s-au bălăcit mai rău ca nişte copii. Nu au lipsit nici plimbările cu trăsura sau cu ATV-ul, dar nici dansurile în faţa cortului. La munte a venit atât de multă lume, încât abia dacă aveai loc să arunci un ac. Muzica a răsunat pe Valea Cerbului până târziu în noapte, iar grătarele au fost încinse tot timpul.
„Este superb la munte. Am venit cu familia şi cu câţiva prieteni să petrecem weekend-ul. Ne-am instalat masa, am pornit focul la grătar şi, când ni s-a făcut cald, ne-am băgat la umbră sau în apă. Este superb pe Valea Cerbului şi ne distrăm foarte bine.”
„E foarte bine la munte. Bate vântul, apa este rece, iar aerul curat. Am fugit de la oraş şi am venit aici pentru a scăpa de caniculă şi pentru a ne distra. Sigur vom reveni şi în alte zile, deoarece este superbă zona.”
turistti-la-munte-6„Pe Valea Cerbului este foarte frumos. Îmi place să stau în aer liber şi le recomand tuturor să evadeze la iarbă verde. Am venit de la ţară şi este superb aici. Cel mai bine te distrezi cu prietenii la un grătar, nu la restaurante sau hoteluri”
Cei dornici de aventură s-au căţărat pe munte. Au preferat să îşi petreacă pe stânci weekend-ul, acolo unde merg când vor să se distreze şi în acelaşi timp să îşi exerseze îndemânarea în căţărare.
În weekend, la munte a fost aglomeraţie mare. Toată lumea s-a distrat pe cinste, cu bani puţini. Cei care au vrut să beneficieze de confort, au preferat să stea la unităţile hoteliere, însă foarte mulţi au preferat să se distreze în aer liber şi să doarmă la cort.
Adelina ANEI

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co