Sanatate

Recuperare în condiţii deosebite

În timp ce subiectul fierbinte din sănătate vizează comasarea spitalelor, la Spitalul Municipal Câmpina sunt pregătiri intense pentru mutarea secţiei de Recuperare de la Poiana Câmpina lângă secţia de Boli Infecţioase a spitalului, în urma descentralizării şi preluării unităţii medicale de către administraţia locală.
Saloane moderne, două clădiri complet renovate şi cabinete spaţioase vor face parte din Secţia de Recuperare, Medicină Fizică şi Balneologie.
„Avem o clădire cu baza de tratament, sălile de kinetoterapie şi electroterapie şi o alta, la care încă se lucrează, unde vor fi cazaţi pacienţii. Suntem mulţumiţi de ce am realizat iar la sfârşitul lunii februarie va fi curat, frumos şi vom aduce pacienţii de la Poiana Câmpina”, a declarat directorul medical al Spitalului Municipal Câmpina, Dr. Elena Dumitrescu. Această nouă Secţie de Recuperare va avea 35 de paturi.
Personalul bine pregătit este gata să acorde tratamentul necesar pacienţilor cu probleme specifice.
Venind în întâmpinarea nevoilor bolnavilor, directorul Spitalului Municipal Câmpina, dr. Alexandru Matei, a propus şi construirea unei rampe pentru cărucioare, din curte până în interiorul secţiei.
Lucrarea a fost mult, sprijinită de Consiliul Local iar valoarea se ridică la aproximativ 130.000 de lei. D. R.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co