Sport

Raliu – Cai putere în staţiune

►La Sinaia s-au disputat, weekend-ul trecut, etapele VII şi VIII din cadrul Campionatului Naţional de Viteză în Coastă 2012.

Timp de două zile, vineri şi duminică, aproape 70 de piloţi au încins motoarele bolizilor pentru ultima dată în acest sezon, pe un traseu extrem de spectaculos, cu o lungime de trei kilometri şi o diferenţă de nivel de 163 de metri, care a traversat, practic, staţiunea.
Printre concurenţi s-au aflat şi primarul oraşului Sinaia, Vlad Oprea, care şi-a pus în valoare talentul în grupa H4, pe o Skoda Fabia RS TDI, şi fostul premier Călin Popescu Tăriceanu, care a condus o Lancia Fulvia.
“Îmi place şi pentru decor, îmi place şi pentru faptul că se reia o veche tradiţie, deoarece Sinaia a fost loc de desfăşurare a curselor în coastă încă înainte de desfăşurarea celui de-Al Doilea Război Mondial.
De altfel, Sinaia a devenit un loc în care se desfăşoară multe evenimente auto, anul acesta fiind al doilea concurs”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.
Totodată, piloţii au alergat şi pentru cea de-a IV-a ediţie a Trofeului “Sinaia Forever”, suspendată în luna iulie din cauza faptului că se suprapunea cu data votului la referendum.
Raliul nu a fost lipsit de peripeţii: prima manşă a fost întreruptă mai bine de o oră, după ce doi dintre bolizi au ieşit în décor, iar petele de ulei scurse pe carosabil au fost îndepărtate cu greu. Adrian BURCEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co