Actualitate

Primării bune de plată

Mai multe primării din judeţul Prahova sunt bune de plată în urma unui control al Curţii de Conturi.
Inspectorii au scos la iveală că mai multe administraţii au acordat ilegal prime şi bonusuri angajaţilor: Predeal Sărari – 240.000 de lei, Ariceştii Rahtivani – 28.000 de lei, Starchiojd – 17.000 de lei.
Conform rezultatelor, cel mai mult s-a acordat la Urlaţi, unde au fost plătite ilegal suplimente salariale în valoare de  237.906 lei.
Şi la Câmpina au fost descoperite nereguli, la majorarea salariilor cu 25%. “În toată România există unii care respectă legile şi unii care merg după «Legea 2 – facem ca noi». Bănuiesc că sunt din ăia care au făcut ca ei, aşa cum i-a tăiat capul, care au zis că ei nu respectă legile.
Vor suporta consecinţele legale şi, oricum, vor da banii înapoi”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Prahova, Mircea Cosma.
Pe lista neagră a celor care au acordat ilegal sume de bani este şi Primăria Podenii Noi. Controlul Curţii de Conturi a scos la iveală faptul că în perioda 2010-2012 s-au acordat sporuri pentru ocuparea altor funcţii şi indemizaţii de conducerea şi spor de confidenţilitate celor doi bibliotecari, în valoare de 53.000 de lei. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co