Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pregătiri pentru nunta lui Bute

pregatiri-nunta-lui-buteLucian Bute şi viitorul său naş, Emanoil Savin, primarul staţiunii Buşteni, au început pregătirile de nuntă.

Deocamdată, pugilistul se află în America, unde a suferit o operaţie la mâna stângă, astfel că naşul şi prietenul său cel mai bun se ocupă până în cel mai mic amănunt de pregătiri. Aceştia păstrează zilnic contactul prin telefon şi se pun de acord în ceea ce priveşte meniul şi celelalte detalii legate de marele eveniment. “Am pregătit o repetiţie a meniului marelui eveniment, despre care putem spune că este evenimentul anului pentru oraşul Buşteni. Am degustat produsele care vor fi pe masă. Tot ce este aici sunt numai produse bio: sărmăluţe de curcan în foi de viţă, în foi de varză, curcan cu varză, icre de ştiucă, ciulama cu găini de casă, cârnat vânătoresc, drob românesc, avem brânză din prima producţie a ciobanilor din munţii Baiului, cozonac tradiţional, plăcinte «poale-n brâu» cu nucă şi brânză…”, a declarat primarul Buşteniului, Emanoil Savin.
Pe 8 iunie, Lucian Bute şi Elena Aprozeanu vor avea cununia civilă, eveniment care se va desfăşura chiar în centrul staţiunii Buşteni. Emanoil Savin va avea de îndeplinit mai multe funcţii în această zi. “Voi avea o dublă calitate, adică voi fi şi ofiţer de stare civilă şi voi fi şi martor”, a spus Emanoil Savin.
Imediat după cununia civilă, va avea loc o petrecere la Castelul Cantacuzino din Buşteni.
Al doilea prilej de sărbătoare
O săptămână mai târziu, pe 15 iunie, va avea loc şi cununia religioasă, la Galaţi, urmată de o altă super-petrecere dată într-un cort echipat pe măsură şi gata să primească aproape 500 de oaspeţi. Organizatorii evenimentului vor să închirieze un avion pentru a aduce 50 de invitaţi din Canada, prieteni şi colaboratori ai lui Lucian, pentru a le arăta acestora locurile în care a copilărit pugilistul. De altfel, pentru a face o reclamă cât mai bună comunei Pechea, cea în care s-a născut, Bute vrea să ofere la petrecerea de la Galaţi circa 500 de litri de vin produs chiar de tatăl său. A. B.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co