Sport

Pregătiri, jocuri amicale

Unirea Câmpina – Petrolul Ploieşti 0-5 (0-1).
Stadion: „Rafinăriei” din Câmpina. Spectatori: peste 300.
Au marcat: Bozga (min. 45), Panc (min. 52), Benga (min. 60), C. Stoica (min. 76) şi Stănescu (min. 90).
Au condus acest joc: Mihai Amorăriţei – la centru, ajutat de Dragoş Pantilie şi Daniel Avram (toţi din Câmpina).
Unirea Câmpina: Tiberiu Ionescu – Stoica Nicolae, Basma, Neagu, Coman, Dincă Sebastian, Ţigănuş, Burlacu, Nichifor, Ungureanu, Vane. Au mai fost introduşi: Fl. Stoica, Toader, Jantea, Constantinescu şi juniorii Găman, Lepădatu, Florescu.
Antrenor: Mircea Hagianu.
Pentru această dispută amicală, managerul general al  ploieştenilor, Valeriu Răchită, a folosit două formule de echipă. În prima repriză: Andrei Vlad – Plămadă, Bozga, Stegaru, Pompiliu Stoica, Benga, Cristi Vlad, Opriţa, Florentin Dumitru, L. Mihai, Ene.  În repriza a doua: Tăchescu – Zidăroiu, Cosic, Plecanciuc, Tudor, Stănescu, Mihai Panc, C. Stoica, Brendon Dimbi, Budescu, Ad. Craciun.
Sâmbăta trecută, stadionul „Rafinăriei” a fost pregătit ca pentru un eveniment de-o mare însemnătate, fiind o adevărată sărbătoare, echipa câmpineană primind vizita celei mai cunoscute formaţii a judeţului Prahova, câştigătoare a Campionatului şi a Cupei României, Petrolul Ploieşti.
În prezenţa unui numeros public, cu o atmosferă plăcută, jocul a început în nota echilibrului, noul antrenor al formaţiei Unirea, Mircea Hagianu, alături de care s-a aflat tot timpul, „sufletul” echipei, Mărgărit Ciubotaru (zis „Mara” – vezi foto cu fanionul Petrolului), a încurajat echipa, care a făcut o primă repriză excelentă, bătându-se de la egal la egal cu mai valorosul său adversar, iar cei prezenţi afirmau că acesta este un joc de prima ligă şi nu o întâlnire amicală.
În ciuda eforturilor făcute de a nu primi gol, ultimul minut înaintea pauzei a dus la deschiderea scorului, autor fiind Bozga.
Repriza secundă a fost mai spectaculoasă prin prisma reuşitelor, gruparea pregătită de Vivi Răchită (vezi foto) a apăsat pe accelerator şi a marcat 4 „boabe” prin Panc, Benga, C.Stoica şi Stănescu.
Acest al doilea mitan a fost dominat de ploieşteni, care au fost mai proaspeţi, aceştia schimbând toată echipa, pe când fotbaliştii de la Unirea au picat fizic şi s-a văzut că sunt în urmă cu pregătirea, faţă de adversar. Dar, una peste alta, a fost o partidă amicală şi este meritul lui „Mara” de a aduce, în amicale, echipe de valoare ale fotbalului românesc, următoarea grupare care ar putea evolua la Câmpina fiind Steaua lui Piţurcă! Vom trăi şi vom vedea!
Înaintea jocului de la Câmpina, gruparea ploieşteană a mai susţinut două amicale:

Unirea Urlaţi – Petrolul Ploieşti
1-7 (1-2)
Fotbaliştii antrenaţi de Vivi Răchită au deschis scorul încă din minutul 7, atunci când Bozga a reluat spectaculos, din 6 metri, o centrare venită de la Liviu Mihai.
Egalarea a venit în minutul 35, prin reuşita lui Vizinteanu, dar avantajul ploieştenilor a fost luat prin golul marcat C. Stoica, în minutul 41. După pauză, prin schimbările făcute, Petrolul s-a distrat cu fotbaliştii de la Urlaţi, ducând scorul la 7-1, golurile fiind reuşite de M. Ene (două), Budescu (două) şi Cristi Vlad.
Pentru această dispută amicală, managerul Valeriu Răchită a folosit două formule de echipă: A. Vlad – Tudor, Bozga, Cosic, Pompiliu Stoica, Benga, Panc, C. Stoica, L. Mihai, Steriu, Ad. Crăciun (prima repriză), A. Vlad – Plămadă, Plecanciuc, Panc, Tudor, Petrovici, Cristi Vlad, Opriţa, Florentin Dumitru, Budescu,  Ene (repriza secundă).        Cristian SBÂRNEA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co