Actualitate

Prahova: Minori, plecati voluntar dintr-un centru de primire, dați dispăruți

Polițiștii din Prahova caută doi minori de 13 și 14 ani, care au plecat voluntar dintr-un centru de primire în regim de urgență din Ploiești și nu au mai revenit.

Aceștia se numesc Purcaru Mihai Dragoș și Bunoiu Ionuț Costin. Ei au plecat de bună voie dintr-un centru de primire în regim de urgență, dar nu s-au mai întors.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea celor doi minori.

Bunoiu Costin-Ionuț are o înălțime de aproximativ 1,50 m, constituție atletică, ten deschis, păr negru, ochi căprui și este  îmbrăcat cu un maieu negru, pantaloni scurți de culoare neagră și papuci.

Purcaru Mihai Dragoș are aproximativ 1,50 m înălțime, constituție astenică, ten deschis, păr șaten, ochi albaștri, iar la momentul plecării era îmbrăcat cu maieu de culoare gri, pantaloni scurți și papuci.

Persoanele care pot oferi informații care pot conduce la depistarea acestora, sunt rugate să anunțe cea mai apropiată subunitate de poliție, sau să apeleze 112.

Targul National Imobiliar
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co