Actualitate

Prahova: 26 de oi si 3 cai ucisi in aceasta dimineata de doi soferi

Douăzeci și șase de oi și trei cai uciși! Acesta este bilanțul celor două accidente rutiere care au fost provocate în această dimineață în Prahova de doi puștani, în vârstă de 23 de ani.

Primul accident s-a produs la puțin timp după ora 2 dimineața, între localitățile Bălțești și Măgurele. Aici, șoferul unui autoturism a lovit un cal, aflat nesupravegheat pe partea carosabilă. După impact, mașina a ajuns pe câmp, lovind alți doi cai. Toate cele trei animale au murit pe loc.

Șoferul, care obținuse permisul de conducere în urmă cu doar un an, a suferit leziuni în zona capului și a fost transportat cu ambulanța la spital. Pe sectorul de drum unde s-a produs accidentul, viteza este limitată la 70 de km/h, existând și indicatoare care avertizează șoferii asupra prezenței animalelor.

Cel de al doilea accident a avut loc pe DN1, pe raza localității Păulești, în jurul orei 4.30. Șoferul unei dubițe nu a observat la timp faptul că pe carosabil a pătruns o turmă de oi și le-a lovit în plin.

26 de animale au murit pe loc, altele fiind rănite. Ca în cazul primului accident, șoferul are tot 23 de ani.

Potrivit Inspectoratului de Poliție al Județului Prahova, niciunul dintre cei doi șoferi nu consumaseră alcool. În cazul celui de al doilea accident, ciobanul a fost amendat cu suma de 100 de lei pentru că nu a supravegheat turma ajunsă pe carosabil.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co