Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Politistii serviciului rutier Prahova si-au intensificat actiunile de control

Pe fondul creșterii numărului de accidente rutiere grave care au avut loc în ultima vreme pe teritoriul județului Prahova, polițiștii serviciului rutier și-au intensificat acțiunile de control în încercarea de a preîntâmpina tragediile pe șosea.

În contextul intensificării acțiunilor pe linie rutieră ale polițiștilor prahoveni, a crescut și numărul amenzilor sau al permiselor ridicate.

Astfel, ieri, pe drumurile naționale și europene de pe raza județului Prahova, agenții serviciului rutier prahovean au aplicat 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 25.815 lei, au reținut trei permise de conducere și au retras trei certificate de înmatriculare.

Acționând cu radarul TruCam, polițiștii rutieri au depistat un conducător auto care se deplasa, în comuna Bărcănești, cu viteza de 124 km/h. Acesta a fost sancționat contravențional, reținându-i-se, totodată, permisul.

La Bușteni au fost supuse controlului un număr de 23 de autovehicule, au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.320 lei, și s-a reținut un permis de conducere.

În zona Breaza polițiștii au controlat 31 de autovehicule, au aplicat 12 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.750 lei, în timp ce la Băicoi numărul autovehiculelor controlate a fost de 27, iar cel al sancțiunilor aplicate, de 18, valoare lor ridicându-se la 6.380 lei. De asemenea, 15 șoferi au fost testați cu aparatul etilotest.

La Câmpina polițiștii au prins un tânăr de 22 de ani, din Băicoi, care conducea fără să aibă permis. Acesta a încercat să scape, spunând că nu are actele de identitate la el. Prezentase doar asigurarea mașinii, însă aceasta era expirată. Polițiștii i-au întocmit dosar penal pentru infracțiunea de conducere fără permis.

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co