Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Perchezitii la persoane banuite de proxenetism

Polițiști din cadrul Serviciului  Investigații Criminale din I.J.P. Prahova, alături de cei ai Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române, efectuează zece percheziții la persoane bănuite că au săvârșit infracțiuni de proxenetism. Cu această ocazie, nouă mandate de aducere vor fi puse în executare.

Descinderile au loc în municipiul București, precum și în alte locații din județele Prahova, Brașov și Giurgiu.

Astfel, începând cu luna iulie a.c., polițiștii au documentat activitatea infracțională a mai multor persoane, care racolau femei în vederea practicării prostituției, atât în țară, cât și în Marea Britanie.

De asemenea, o parte dintre persoanele în cauză facilitau practicarea prostituției, prin închirierea de imobile în acest scop.

Nouă mandate de aducere vor fi puse în aplicare, persoanele depistate urmând să fie aduse la sediul poliției, în vederea audierii și dispunerii de măsuri legale.

Acțiunea se desfășoară cu suportul tehnic al Direcției de Operațiuni Speciale a Poliției Române.

Perchezițiile sunt efectuate cu sprijinul luptătorilor S.I.A.S. din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române și Serviciului de Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova, precum și cu participarea unor echipe de polițiști din cadrul Poliției Capitalei și I.P.J. Giurgiu.

De asemenea, la activități participă și echipe din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi ”Matei Basarab” Ploiești.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co