Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Pensionarii prahoveni catre municipalitate: nu ne mai faceti victime colaterale

Pensionarii prahoveni au adresat o scrisoare către Consiliul Local Ploiești, conducerea Primăriei Ploiești și directorul S.C. Transport Călători Express (TCE) în care aduc la cunoștința acestora faptul că nu mai acceptă să fie bătaia de joc a consilierilor locali și le solicită să lase orgoliile politice și să nu-i mai facă victime colaterale.

“Chiar dacă suntem bătrâni, nu vă mai admitem să vă bateți joc de noi și să ne amenințați tot timpul. Domnilor consilieri, pensionarii sunt primii care își plătesc taxele și impozitele locale. V-am votat și v-am trimis și ca reprezentanți ai noștri în Consiliul Local Ploiești. Lăsați orgoliile politice și nu ne mai faceți victime colaterale. Gândiți-vă că peste câțiva ani veți fi și dumneavoastră pensionari”, se arată în scrisoarea Consiliului Județean al Persoanelor Vârstnice Prahova.

Documentul a fost redactat în contextul în care pensionarii sunt speriați și profund îngrijorați de faptul că ar fi posibil, așa cum s-a anunțat, ca gratuitățile la transportul în comun pentru pensionari și elevi în Ploiești să dispară începând cu data de 1 iulie 2018.

“Cu ce ne facem noi, pensionarii, vinovați că nu s-a aprobat bugetul și că nu se vor mai putea asigura fondurile necesare și pentru gratuități? (…) De ce Consiliul Local nu s-a sesizat din oficiu având în vedere aceste probleme? De ce nu s-au făcut anchete și nu s-au stabilit măsuri? Mai ușor este să ne luați nouă gratuitățile! Întotdeauna pensionarii sunt vinovați de orice! Având în vedere faptul că de noi, pensionarii, vă ocupați doar când aveți nevoie, domnilor, vă avertizăm că dacă ne luați această facilitate, care este un drept câștigat, o să răspundem și noi cu mijloacele noastre pe care le avem la îndemână”, se mai arată în scrisoare.

Demersul disperat al pensionarilor a fost generat de faptul că neaprobarea, în şedinţa Consiliului Local, a bugetului TCE va avea drept consecință imposibilitatea menţinerii gratuităţilor la călătoria cu mijloacele de transport în comun pentru pensionari şi elevi.

Mai exact, în acest pericol se află 35.000 de pensionari şi aproximativ 6.000 de elevi.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co