Turism

Oferte turistice de sezon

Sezonul de toamnă vine cu noi oferte turistice în staţiunile de pe Valea Prahovei. Hotelierii au pregătit pachete atractive pentru cei care doresc să petreacă un sejur munte. La un hotel de trei stele din Buşteni, preţul unei nopţi de cazare pleacă de la 70 de lei şi poate ajunge până la 100 de lei pe noapte, în funcţie de numărul de zile. De asemenea au fost lansate şi ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Hotelierii vin în întâmpinarea clienţilor dornici să petreacă crăciunul sau revelionul la munte, cu numeroase facilităţi şi gratuităţi. Distracţia este garantată, iar turiştii nu vor regreta alegerea făcută, după cum spun hotelierii. „Anul acesta am lansat o nouă ofertă, cu multe gratuităţi, pentru perioada sărbătorilor de iarnă, în funcţie de numărul de zile de cazare. Avem un program artistic bine închegat şi multe surprize. Pachetul de Crăciun pleacă de 500 de lei şi poate ajunge până la 800 de lei de persoană, iar pentru Revelion, pleacă de la 1000 de lei şi poate ajunge până la 1500 lei. În aceste pachete sunt incluse mesele festive, carnavalul şi programul artistic, până pe 2 ianuarie”, a declarat Marius Seceleanu, manager de hotel.
Chiar dacă mercurul din termometre arată peste 30 de grade şi vremea de afară te duce cu gândul la vară, hotelierii de la munte se gândesc la sezonul rece şi la ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Cererile au început deja să apară atât din ţară, cât şi din străinătate. Preţul pentru o vacanţă de sărbători la Sinaia este diferenţiat, în funcţie de stele şi de numărul de zile. Ciprian Stanciu este director de vânzări al unui hotel de patru stele.
„Din experienţa anilor trecuţi, am constatat că niciodată nu este prea devreme, mai ales că avem clienţi care îşi rezervă pachetele de sărbători, de pe un an pe altul. Ne gândim deja să facem ofertele pentru sărbătorile de iarnă. Ştim că perioada aceea este foarte solicitată. Avem deja cereri, atât din ţară, cât şi din străinătate şi în consecinţă am scos pachetele de Crăciun şi Revelion. La un hotel de trei stele, preţul începe de la 520 de lei pentru pachetul de Crăciun care înseamnă trei nopţi de cazare, mic dejun tip bufet şi cină festivă în seara de Crăciun. La hotelul de patru stele, preţurile încep de la 550 de lei pentru acelaşi pachet. Pentru Revelion, pachetele sunt în principal cu trei nopţi de cazare, mic dejun bufet, masă festivă în noaptea de Revelion, cu program artistic, artificii şi masă în prima zi a anului nou”, a declarat Ciprian Stanciu. Pentru vacanţa de revelion, cu trei nopţi de cazare, mic dejun tip bufet, masă festivă în noaptea de revelion şi masă în prima zi a anului nou, preţul unui pachet începe de la 1120 de lei de persoană. Hotelierii îi asigură pe turişti că programul artistic va fi unul deosebit şi nu vor lipsi nici focurile de artificii. C. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co