Turism

Oferte turistice de Paşte

Sărbătorile de Paşte se apropie cu paşi repezi, iar cei care nu s-au hotărât încă unde vor petrece minivacanţa pot opta pentru staţiunile de pe Valea Prahovei, unde hotelierii au lansat oferte de nerefuzat, pentru toate buzunarele.

La Sinaia, într-un hotel de trei stele, preţul pentru un sejur de Paşte este de 890 de lei şi cuprinde trei nopţi de cazare, mic dejun, masă festivă şi gustare tradiţională în noaptea de Înviere. Cei care doresc să se răsfeţe într-un hotel de patru stele, vor scoate din buzunar până la 1.500 de lei pentru un sejur.
„Am scos câteva oferte foarte atractive pentru petrecerea sărbătorilor de Paşte. Oferim clienţilor noştri pachete de trei-patru nopţi, cazare, mic dejun, oferim o cină cu specific pascal… În noaptea de înviere oferim produse tradiţionale pe care clienţii le pot servi în momentul în care se întorc de la mănăstire sau de la biserică… Putem să oferim centrul spa, recent renovat, şi în acest pachet oferim şi o vizită la Peleş”, a declarat Marius Vânătoru, director de marketing al unui hotel de patru stele.

După specific…
Pentru a atrage turiştii, hotelierii au menţinut aceleaşi preţuri ca anul trecut. „Am pregătit deja o ofertă specială pentru Paştele 2012: trei nopţi de cazare, cu mic dejun bufet, primirea tradiţională în noaptea de înviere şi masa festivă în ziua de Paşte, cu preţuri începând de la 399 de lei de persoană, loc în cameră dublă, categoria trei stele. Ca în fiecare an, le pregătim câteva surprize şi sperăm noi ca iepuraşul să ne aducă şi vreme bună şi turişti în număr mai mare”, a spus Ciprian Stanciu, director de vânzări la un alt hotel de pe Valea Prahovei.
Şi iubitorii sporturilor de iarnă pot să petreacă o vacanţă de Paşte de neuitat la munte. Pe pârtiile de altitudine zăpada măsoară peste un metru şi după cum spun cunoscătorii, aici se va putea schia încă cel puţin o lună. Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co