Turism

Oferte generoase de Dragobete

Valentine’s Day a trecut, dar februarie este luna îndrăgostiţilor, aşa că hotelierii de pe Valea Prahovei au scos pe piaţă oferte valabile pentru sărbătoarea românească a iubirii.

Cuplurile care doresc să sărbătorească într-un cadru romantic de Dragobete, au la dispoziţie hoteluri şi pensiuni de trei sau patru stele. La Sinaia, un sejur cu două nopţi de cazare, într-o pensiune de trei stele pleacă de la 245 lei de persoană şi poate ajunge până la 320 lei, iar într-un hotel de patru stele, weekend-ul romantic ajunge la 600 lei.
Ofertele cuprind mic dejun, cină romantică, dar şi alte surprize dulci sau spumoase pentru îndrăgostiţi. La un hotel de patru stele din Buşteni, aceasta este luna iubirii, iar ofertele pentru îndrăgostiţi sunt valabile până pe 29 februarie.
Pachetele costă între 500 şi 590 lei pentru un cuplu şi cuprind două nopţi de cazare, cocktail de întâmpinare, mic dejun, cină romantică, jacuzzi şi saună în cadru intim, relaxare la SPA cu lumânări exotice şi atmosferă romantică.
Turiştii care vor alege să petreacă un sejur în luna februarie în staţiunile de pe Valea Prahovei, vor avea parte şi de multă distracţie. Stratul de zăpadă măsoară peste 1 metru, iar pârtiile sunt perfecte pentru schi şi snowboard.
Claudia BIRLA

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co