Actualitate

O nouă conducere!

polo-comunitaraLa mai puţin de 24 de ore de la momentul în care persoanele aflate la conducerea Poliţiei Comunitare din Câmpina, au anunţat că se vor retrage din activitate, preferând să rămână la pensie, la sediul serviciului arondat Primăriei, a avut loc un moment oficial prin care au fost investiţi noii directori, două persoane care au lucrat până acum în aceeaşi structură. Aşa cum spuneau „sursele”, s-a dovedit că şeful Poliţiei Comunitare din Câmpina este de fapt… o şefă, ce-i drept ca interimar, în persoana Cristinei Radu.
„Până vom organiza concursul, eu am optat pentru două persoane, care au sarcina de a conduce Poliţia Comunitară. Pentru funcţia de director al Poliţiei Comunitare am optat pentru Radu Cristina, iar pentru funcţia de director adjunct este numit Tudose Octavian. Ambii au experienţă în activitatea Poliţiei Române”, a declarat polo-comunitara-1Horia Tiseanu, primarul Municipiului Câmpina.
Aşa cum era de aşteptat, foştii directori ai Poliţiei Comunitare au avut ocazia să vorbească, pentru ultima oară, în calitate oficială, înaintea celor pe care i-au şcolit pentru a deveni poliţişti comunitari.
Alexandru Lefter: „În acest moment, se scrie o pagină nouă în istoria Poliţiei Comunitare. E o schimbare care, după părerea mea, nu afectează bunul mers al lucrurilor, ci, din contră, e o invitaţie spre mai bine, spre dinamizarea formulelor de intervenţie în spaţiul public, pentru ca Poliţia comunitară să-şi merite în continuare emblema de structură bine organizată.”
Alexandru Apostol: „Am lucrat foarte bine cu dumneavoastră şi acum îmi pare rău că plec de aici. Le doresc să-i văd bine.”
polo-comunitara-2Romeo Văsii, comandantul Poliţiei Municipiului Câmpina, prezent la ceremonial, a spus că, acum, sub o nouă conducere, Poliţia Comunitară ar trebui să păstreze aceleaşi relaţii de bună colaborare.
„O să ne înţelegem la fel de bine şi în continuare; Octavian Tudose a fost agent de circulaţie, iar Cristina a lucrat foarte mult la proximitate. O să vă sprijinim în activitatea pe care o veţi desfăşura”, a declarat Romeo Văsii, comandant Poliţia Municipală Câmpina.
Proaspăt numitul director interimar al Poliţiei Comunitare, Cristina Radu, a spus, în faţa foştilor colegi de teren, că doreşte ca serviciul să funcţioneze la fel de bine ca până acum şi că se aşteaptă să fie sprijinită pentru a putea duce la bun sfârşit treaba pe care o are de făcut. A fost susţinută şi de Octavian Tudose, noul director adjunct.
Cristina Radu, Director Poliţia Comunitară Câmpina: „Ţin să mulţumesc pentru aprecierea şi încrederea acordată privind această delegare de preluare a Poliţiei Comunitare. Ca o rugăminte faţă de stimaţii mei colegi, vreau ca Poliţia Comunitară să meargă în continuare exact cum a mers până acum. Sistemul după care s-a lucrat se datorează celor doi comandanţi şi va funcţiona la aceiaşi parametri.”
Octavian Tudose, Director Adjunct Poliţia Comunitară Câmpina: „Sper să continuăm cel puţin la fel de bine ca până acum.”
Se vede că, la Câmpina, reprezentanţii administraţiei locale nu au vrut ca Poliţia Comunitară să rămână prea mult timp fără director şi director adjunct. Alexandru Lefter şi Alexandru Apostol au plecat, la conducere rămânând una dintre agenţii comunitari, care va trebui să facă tot posibilul pentru a se ridica la nivelul celor cărora le-a luat locul.Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co