Actualitate

O dată “Da!” şi de două ori “Nu!”

Reabilitarea termică a unor blocuri din Câmpina este o problemă care nu şi-a găsit rezolvarea nici la ultima şedinţă de Consiliu Local.

Săptămâna trecută, proiectul de hotărâre privind aprobarea indicatorilor tehnico-economici pentru reabilitarea termică a şapte blocuri situate pe Bulevardul Carol I, între strada Sondei şi strada Maramureş, nu a avut trecere în Consiliul Local Câmpina. Proiectul a fost reintrodus pe ordinea de zi de primarul Horia Tiseanu, după ce luna trecută, acesta se lovise de opoziţia consilierilor USL şi PP-DD. La vremea respectivă, aceştia şi-au motivate atitudinea prin faptul că, în opinia lor, prioritate ar trebui să aibă blocurile de categoria a II-a, cele din afara zonei centrale.

Începutul…
În mandatul fostei administraţii locale, proiectul anvelopării blocurilor respective a fost aprobat cu unanimitate de voturi în Consiliul Local şi s-a trecut, mai departe, la achitarea unor sume pentru studii de fezabilitate, proiectare şi pentru documentaţia necesară într-un astfel de caz.
Lucrurile s-au împotmolit când a venit vorba de aprobarea prin vot a indicatoriilor tehnico-economici, a căror valoare este de 3,28 milioane de lei, cu tot cu TVA. Aceasta a căzut săptămâna trecută a doua oară, cu toată presiunea pusă de PDL, reprezentanţii acestei formaţiuni politice înştiinţând cetăţenii, printr-o foaie volantă, despre faptul că iniţiativei lor i se pun beţe în roate de către adversarii politici din Consiliul Local.
Rămâne de văzut, însă, dacă până la înrăutăţirea vremii problema îşi va găsi trecere în forul decizional şi rezolvare practică. A. R.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co