Monden

Nicole Cherry cântă la Câmpina, de 1 Iunie

Spectacolul organizat de 1 iunie, la Câmpina, va avea loc pe dealul Muscel, lângă Parcul Soceram, și va începe la zece dimineața. Va fi montată o scenă, pe care vor cânta mai întâi cei de la Clubul Copiilor, vor dansa copiii de la clubul de dans sportiv Alla Dance al Casei Tineretului, apoi invitata specială Nicole Cherry. În zonă se va afla și o trupă de animatori, care vor avea grijă ca micuții să se simtă bine de ziua lor.

Nicole Cherry a devenit cunoscută în anul 2013 cu single-ul Memories, lansat la vârsta de 14 ani. A scos de atunci multe melodii ( Cine iubește, Cuvintele tale, Uneori, Vara mea), devenind preferata copiilor și a adolescenților.

Spectacolul este finanțat de la bugetul local, cu 22.000 de lei. Primăria Câmpina organizează în fiecare an, de 1 Iunie, un spectacol dedicat copiilor. De-a lungul timpului, au cântat în centrul municipiului vedete precum Anca Țurcașiu, Mihai Constantinescu, Andreea Bălan sau Alina Sorescu. Anul acesta va fi Nicole Cherry și va fi pe dealul Muscel.

Targul National Imobiliar (TNI)
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co