Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Motociclistii refac locuinta distrusa a unei femei din Campina

Un gest demn de toată admirația ne-a oferit, la finalul săptămânii care tocmai s-a încheiat, un grup de motocicliști din Câmpina, membri ai Happy Street Brotherhood MF (HSBMF), care s-au mobilizat pentru a ajuta și cu munca fizică la reconstrucția unei case.

Este vorba despre locuinţa Mariei Radea, din Comarnic. Aceasta și-a pierdut locuința în decembrie 2016, în urma unui incendiu care i-a înghițit toată munca și agoniseala de-o viață.

Motocicliştii nu au rămas indiferenți atunci când au aflat despre situația femeii și, împreună cu Grupul de voluntariat „Pentru Tine!“, au participat mai întâi la licitația „Cumpără un motociclist, îndeplinește un vis!“, acțiune în urma căreia au adunat peste 1000 de lei. Deşi nu au fost mulţi, banii au reprezentat un prim pas în achiziția cimentului și a altor materiale de construcție. Odată cumpărate, Radu Ionescu a sunat mobilizarea membrilor HSBMF, iar cei care au dorit și au putut spune prezent au muncit sâmbătă, la „făcut” betoane, la turnarea plăcii, tras la nivel și la mutarea BCA-urilor mai aproape de șantier. Un rol important l-a avut și Teo Delaport, reprezentant OZON Smart, care s-a implicat de la căutarea celor mai bune oferte de preț, până la munca fizică.

Pentru materiale de construcție vor ajunge alți aproape 1000 de Euro, bani obținuți în cadrul Cercului de Donatori Ploiești, din toamnă, în cadrul căruia Grupul de voluntariat „Pentru Tine!“ a pledat și a câștigat cu și pentru cazul Mariei Radea din Comarnic. Persoanele care vor să se implice în acest caz îl pot contacta pe Radu Ionescu, cel care se ocupă din toate punctele de vedere de acest proiect, la 0725339451.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co