Sport

Meci de infarct la Sinaia!

sinaia-tomsaniCupa României, Ediţia 2010/2011, turul al VII-lea judeţean

– după 90 de minute a fost 0-0, iar după prelungiri s-a terminat 1-1.
– sinăienii  s-au calificat în semifinale după loviturile de departajare.
Carpaţi Mefin Sinaia – Tineretul Tomşani 5 – 4(0-0, 0-0, 1-1), 4-3 d.l.d.

Stadion: „Mefin” din Sinaia, Timp : ploios şi răcăros, Spectatori : în jur de 100
Au marcat : Davidoiu (min. 110)- pentru gazde, Bădilă (min.112)- pentru oaspeţi.
Au marcat din lovituri de la 11 metri : Goagă, Lăban, Negotei şi Davidoiu – pentru Carpaţi Mefin, Mihalache, Zaharia şi Bădilă – pentru Tineretul Tomşani.
Au ratat de la „punctul cu var” : Petrescu – de la gazde, Lificiu şi Mainea – de la oaspeţi.
Au evoluat următoarele formaţii : Carpaţi Mefin – Dogaru, Brânzea, Ante, Peptea, Petrescu, Ardelean, Negotei, Ov.Gheorghe, Lăban, Goagă, Davidoiu; Tineretul – Miroslav, Mihalache, Zaharia, Mainea, Petrache, Lificiu, Iliuţă Robert(min.108 Stoian), Crăciun, Boldeanu (min.27 Vasile Ionel), Stoica (min.70 Ţiulică), Avram (min. 69 Bădilă).
Eliminări: Brânzea (min.87) / Petrache (min.75).
Brigada de arbitri : Marinică Valentin (Cornu)- la centru, Ionel Gheonea(Urlaţi) şi Vasile Mihai (Mediaş) – asistenţi.
Observator AJF : Viorel Badea (din Ploieşti).
Pe o vreme nu tocmai potrivnică jocului cu balonul rotund (ploaie şi frig), miercurea trecută a avut loc, în vestita staţiune „Perla Carpaţilor”, jocul dintre echipa locală Carpaţi Mefin, ce activează în Liga B Prahova, seria EST, şi Tineretul Tomşani din Liga A Prahova. După ce eliminase alte două combatante din liga de elită a Prahovei, a venit rândul celei de-a treia să-şi măsoare forţele cu „porumbeii de la munte”.
A fost un joc extraordinar de disputat, fiecare din echipe dorind calificarea, mai mult echipa din Tomşani având promişi bani graşi în eventualitatea unei izbânzi în cupă. Meciul a fost presărat cu destule cartonaşe galbene dar şi două eliminări, juste, după părerea mea, ceea ce arată duelurile extrem de tari.
După o primă repriză fără gol, a venit al doilea mitan în care cele două formaţii au încercat să speculeze breşele din defensivă dar a fost în zadar.
Şi totuşi gazdele puteau evita prelungirile şi loviturile de departajare dacă, Goagă, căpitanul de echipă, nu rata penalti-ul acordat în ultimul minut al jocului, acesta declarând după joc că a fost primul penalti ratat în cariera sa.
În prelungiri, gazdele au deschis scorul prin Davidoiu, oaspeţii egalând după o fază de contraatac soldată cu un fault în careu, lovitura de pedeapsă fiind parată de Dogaru, dar mingea a revenit la Bădilă care nu la iertat a doua oară.
Au urmat loviturile de departajare, sinăienii reuşind să se califice în semifinale, eroul jocului fiind portarul Dogaru, care a apărat două din cele cinci lovituri ale oaspeţilor.
Pentru semifinale s-au mai calificat : Tricolor Varniţa(liga C)- revelaţia acestei competiţii, Progresul Bucov (liga B) şi Avântul Măneciu (liga A).Cristian SBARNEA

Targul National Imobiliar (TNI)
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co