Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Mașinile Euro 6 nu se mai înmatriculează după 1 septembrie

Persoanele care au achiziționat în ultima vreme autoturisme Euro 6, dar nu au reușit să le înmatriculeze încă, se află într-o situație dificilă, întrucât nu mai pot face acest lucru după data de 1 septembrie.

Și asta, pentru că legislația europeană interzice punerea în circulație a acestor mașini în statele membre ale Uniunii Europene după data menționată. Mai exact, maşinile din toată Europa sunt acum produse după un nou sistem de testare a emisiilor şi consumului.

În acest context, Prefectura Prahova a anunțat astăzi că prahovenii care au programări online pentru înmatricularea unui autovehicul Euro 6 după data de 31 august trebuie să se prezinte la sediul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova cu documentația necesară înmatriculării până la sfârșitul lunii august.

Potrivit prefectului județului, Mădălina Lupea, posesorii de autoturisme Euro 6 sunt rugați să se prezinte la Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Prahova până la data de 31 august, ei nemaiavând nevoie de programare online. Măsura respectivă a fost anunțată încă de anul trecut, iar dealerii auto au avut posibilitatea să-și informeze clienții din timp.

Toate persoanele aflate în această situație vor fi primite în audiență de șeful serviciului, în fiecare zi lucrătoare, între orele 8.30 și 18.30.

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co