Sport

Maratonul aduce diplome la Câmpina

Nu este pentru prima dată când Câmpina este reprezentată cu succes la concursurile sportive de către o persoană care iubeşte mişcarea, îşi doreşte să participe la competiţii internaţionale, dar… nu are susţinere financiară.
Este vorba despre Iulică Alexe, cel care s-a întors pe locul V de la un concurs ce promovează cel mai important eveniment sportiv al toamnei: Bucharest City Marathon 2010.
„Am mers la concursul Crosul Vedetelor, desfăşurat în parcul Herăstrău, din Bucureşti. Acest cros a fost o promovare a maratonului internaţional din Piaţa Constituţiei”, a spus sportivul Iulică Alexe. La competiţie au participat aproximativ 200 de sportivi, din toate categoriile, sportivi cu renume. “La start au fost, în special, campioni olimpici, a fost de la atletism Doina Melinte… şi m-a surprins faptul că majoritatea a venit cu copiii, atrăgându-i către sport, dându-le ocazia să facă mişcare. Cursa la care am participat a fost, totuşi, micuţă. 1 km şi 200 de metri; la sosire au fost premiaţi primii cinci printre care, spre bucuria mea, m-am numărat şi eu, clasându-mă pe locul cinci”, a mai spus Iulică Alexe.
Acesta va participa şi la maratonul ce va avea loc pe 17 octombrie, în Piaţa Constituţiei, începând cu ora 9,30.
El va concura la semi-maraton, pe 21 de km. „Vrem să promovăm mai mult mişcarea în acest oraş, iar la Bucureşti, în octombrie, au posibilitatea să meargă chiar şi cei începători”, aceasta este invitaţia la mişcare
a lui Alexe. Persoanele care doresc
să participe la maratonul din capitală din data de 17 octombrie, pot opta pentru: maraton, semi-maraton, maraton ştafetă, cursa populară, cursa copiilor şi, nu în ultimul rând, cursa scaunelor cu rotile.
Pentru înscrieri puteţi accesa www.bucuresti-maraton.ro iar informaţii suplimentare obţineţi la numărul de telefon 0723.842.812.Diana ROMAN

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co