Actualitate

Maine, Prahova intra sub cod galben de ploi torentiale

Județul Prahova va intra și el, alături de alte 38 de județe, sub cod galben de ploi torențiale, vineri, 22 iunie.

Fenomenele extreme vor lua, în Prahova, forma averselor și descărcărilor electrice, dar și a intensificării vântului, în special în zona de munte, la altitudini de peste 1800 m.

Codul galben de ploi torențiale este valabil pe arii extinse, la nivel național, fiind valabil vineri, de la ora 06.00 până la ora 23.00, interval în care este anunțată instabilitate atmosferică accentuată și cantități de apă însemnate.

Atenționarea este valabilă pentru județele Alba, Arad, Argeș, Bacău, Bihor, Bistrița-Năsăud, Botoșani, Brașov, Brăila, București, Buzău, Caraș-Severin, Cluj, Covasna, Călărași, Dolj, Dâmbovița, Galați, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomița, Iași, Ilfov, Maramureș, Mehedinți, Mureș, Neamț, Olt, Satu Mare, Sibiu, Sălaj, Teleorman, Timiș, Vaslui, Vrancea, Vâlcea, dar și pentru Prahova.

Astfel, pe parcursul zilei de mâine sunt anunțate averse torenţiale, vijelii, descărcări electrice şi, izolat, grindină la început în Banat, Crişana şi Maramureş, apoi în Transilvania, Oltenia, cea mai mare parte a Moldovei şi în nordul Munteniei.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co