Actualitate

Lucru manual!

bercaruActivitatea de blocare a roţilor autoturismelor staţionate neregulamentar în municipiul Câmpina, are, din când în când, şi momente care merită filmate. Aşa a fost şi cazul şoferului unui autoturism cu numere de Bucureşti, care s-a „încăpăţânat” să-şi facă singur dreptate. Cum? Prin simpla înlăturare a dispozitivului de blocare, introducerea lui în portbagaj şi plecarea de la locul unde fusese blocată maşina. Pe lângă cel care se ocupă de blocare roţilor maşinilor staţionate neregulamentar şi a agentului comunitar, au fost anunţaţi şi poliţiştii câmpineni, care au fost informaţi că cineva a furat dispozitivul de blocare.
Gabriel Bercaru, agent de proximitate: „Am fost sesizaţi de către un cetăţean referitor la faptul că un conducător al unui autoturism marca BMW, care a avut dispozitivul de blocare pus pe roata stânga faţă, l-a demontat şi l-a băgat în portbagajul maşinii. După această sesizare, am trecut la identificarea conducătorului auto şi
l-am oprit în trafic. Constatând că cele relatate sunt adevărate,
i-am anunţat pe cei de la Poliţia Comunitară şi am invitat şoferul la sediul Poliţiei.”
Nu este pentru prima dată când, în municipiul Câmpina, se întâmplă aşa ceva. Au mai existat persoane care au crezut că îşi pot face singuri dreptate. Şi, de fiecare dată, s-au ales, pe lângă amenda pentru deblocare, şi cu una pentru distrugere, dar şi cu dosar de cercetare penală.
Relu NISTOR

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co