Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Locuri de munca la cules de capsuni in Spania, sezonul 2019

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă, prin intermediul Serviciului EURES din cadrul AJOFM Prahova, promovează oferta unui angajator din Spania care pune la dispoziție 800 locuri de muncă în domeniul agricol, pentru recoltarea căpșunilor.

Dintre acestea 400 de locuri sunt pentru femei, iar 400 sunt destinate cuplurilor, iar oferta este pentru muncă sezonieră, respectiv campania 2019. Nu se solicită experiență.

Durata contractului de muncă este de aproximativ trei luni, data estimată de angajare fiind 15 februarie 2019. Timpul de lucru este de 6,5 ore efectiv lucrate/zi, 40 de ore şi 15 minute/săptămână, împărţite în 6 zile, ziua de odihnă nefiind neapărat duminica.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt: (IRPF=impozit) = 2% impozit, asigurare medicală = 113 euro/lună. Perioada de probă este de 15 zile.

Cazarea este oferită de către angajator contra unei sume de 1,6 euro/zi (plata utilităților).

Angajatorul plăteşte transportul către Spania, contravaloarea acestuia urmând a fi recuperată din salariile pe care le va primi angajatul. Întoarcerea în România (la terminarea contractului) este suportată de angajator, transportul dus-întors fiind organizat de angajator printr-o firmă de transport.

Persoanele care doresc să aplice pentru unul din aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM Prahova din Ploiesti, strada Nicolae Iorga, nr.12, tel. 0244/577380, sau la adresa e-mail: cristiana.oprita@ph.anofm.ro.

Selecţia va fi organizată în regiunile de sud și sud-vest ale României.

Termenul limită pentru aplicare este 15 decembrie 2018. Data și locația bursei vor fi comunicate ulterior.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co