Sport

Liga B Prahova, Seria EST Ghinionul din finalul meciului

draganesti-sinaiaProgresul Drăgăneşti – Carpaţi Mefin Sinaia 1 – 0 (0 – 0)
Considerat un adevărat derby al seriei, sâmbăta trecută echipa Carpaţi Mefin Sinaia, care se situa pe locul 4 în clasament, s-a deplasat la Drăgăneşti pentru confruntarea cu liderul seriei, formaţia locală Progresul.
Formaţia sinăiană, aflată într-o cursă de recuperare a celor 18 puncte pierdute la „masa verde”, a venit pentru a obţine un rezultat favorabil care s-o menţină în lupta pentru promovarea în primul eşalon al fobalului prahovean.
Jocul a fost extrem de disputat, cu acţiuni ofensive la ambele porţi, echipa din Sinaia dovedindu-se mai periculoasă în ansamblul jocului. După o primă repriză echilibrată în care ambele combatante n-au reuşit deschiderea scorului, a urmat al doilea mitan unde gazdele au evoluat în zece prin eliminarea lui Marin Nicolae în minutul 59, sinaienii dominând jocul şi irosind ocazii de a înscrie, datorate lipsei de concentrare.
A venit ghinionul din minutul 88 când, la o acţiune ofensivă a gazdelor, Ante faultează nepermis, primeşte al doilea cartonaş galben, este eliminat, iar din lovitura dictată de centralul Adrian Illyeş, mingea centrată în careu de Toader se rostogoleşte în plasa porţii oaspeţilor, care duce la un eşec nemeritat ce face ca şansele de promovare să se diminueze simţitor pentru sinăieni. Păcat, mare păcat! C. S.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co