Imobiliare Valea Prahovei
Eveniment

La Romexpo in acest week-end are loc Cosmetics Beauty Hair 2016

COSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din România adresat sectorului de beauty, va avea loc în perioada 29 septembrie – 2 octombrie 2016, în Pavilioanele C1, C2 și C4 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo.

De 22 de ani, COSMETICS BEAUTY HAIR promovează industria cosmeticelor din România, fiind un eveniment de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură, dar și pentru publicul larg.
cosmetics-ro

COSMETICS BEAUTY HAIR s-a dezvoltat de la an la an, atingându-și scopul de a fi o referință pentru profesioniștii din industrie, mai ales că industria de produse cosmetice este, în continuare, una foarte dinamică, demonstrând un mare potenţial de creştere.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business) – pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client) – pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

Anul acesta, peste 130 de companii provenind din România și alte 9 țări (Republica Moldova, Grecia, Ucraina, Polonia, Spania, Lituania, Italia, Bulgaria și Olanda) își prezintă produsele și serviciile pe o suprafață de peste 6.100 de metri pătrați. Cosmetics Beuaty Hair înregistrează o creștere atât a numărului de expozanți, cât și a suprafeței de expunere ocupate față de ediția 2015.

Produse în premieră, companii din România și din străinătate, tehnici de ultimă oră, tendințe din lumea întreagă, toate acestea și multe altele vi se vor dezvălui acum. La COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 vor fi prezentate oferte inedite, în tendințele sezonului și se vor anticipa direcțiile anului următor.
Printre noutățile ediției se numără:
• Glitterul pentru buze, un “must-have” al oricărei ocazii pentru o prezență de neuitat;
• Echipamente medical-estetice revoluționare;
• Extensii care nu deteriorează părul natural și peruci;
• Cosmetice naturale cu ingrediente alese, precum: extract de melc, celule stem vegetale extrase din struguri, acid hialuronic, arnica montană, calendula montană, extract de floare de colț, sunătoare, ulei de migdale dulci bio, unt bio de la fermele din Alpii Italieni;
• Bronzare orientală cu Henna;
• Produse neconvenționale pentru epilat, precum cele bazate pe zahăr;
• Cele mai noi produse de îngrijire și tratare a părului natural sau vopsit;
• Genele false din păr de nurcă 100% natural, și multe altele.

COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 înseamnă:
• Inspirație și competiție;
• Stiliști și make-up artiști din România și din străinătate;
• Coafuri vedetă;
• Workshop-uri;
• Culorile sezonului;
• Modelare corporală;
• Show-uri;
• Inovație.

Vizitatorii care vor trece pragul târgului vor putea participa la nenumărate evenimente conexe, în cadrul cărora vor putea afla sfaturi utile provenite de la specialiști în domeniu, iar demonstrațiile vor oferi adevărate momente de inedit și răsfăț.

Repere ale celor 4 zile de târg

Make-up artistul Maria Păuna organizează prima ediție a Galei Dermopigmentiștilor în cadrul Cosmetics Beauty Hair 2016. Make-up artistul Maria Păuna este cea care a revoluționat piața de beauty din România reușind să aducă în atenția viitorilor specialiști care vor să lucreze în industria frumuseții, o nouă ocupație, și anume cea de dermopigmentist, pe care reușește să o introducă în nomenclatorul calificărilor din România. Prima ediție a Galei îl va avea că invitat special pe Tony Belfatto. În cadrul Galei vor fi decernate 12 premii pentru cei mai buni artiști din România și cele mai prospere companii din domeniu.
Programul evenimentului este următorul:
– 29 septembrie – 10.00 – 11.00 – scena Pavilionului C4 – deschiderea oficială a FORUMULUI DERMOPIGMENTISTILOR.
– 29 septembrie – 11.00 – 12.00 – scena Pavilionului C4 – lansarea primei cărți de specialitate în domeniul dermopigmentării: Simona Pope/Tony Belfatto.
– 30 septembrie – 10.00 – 13.00 – scena Pavilionului C4 -SEMINAR TONI BELFATTO – “Secrete în dermopigmentare sau Culise întredeschise” – primul seminar cu demonstrații practice pe modele umane susținut de Tony Belfatto. Seminarul se va încheia cu o sesiune de fotografii și autografe cu Tony Belfatto.
– 30 septembrie – 16.00 – 18.00 – scena Pavilionului C4 – Gala Dermopigmentiștilor.

Finaliștii concursului Tendințe Top Line 2016, secțiunea hairstyling, vor face o paradă în cadrul târgului.

Nail Art Professionals va desfășura în cadrul Cosmetics Beauty Hair 2016 demonstrații live, gratuite, în programul de prezentare fiind incluse tehnici inovatoare, noutăți și tendințe din domeniul îngrijirii și frumuseții unghiilor. Toți vizitatorii vor putea să testeze produsele la standul companiei, unde vom primi, de asemenea, sfaturi și trucuri profesionale. Tot aici, doritorii vor primi informații despre cursurile de formare și perfecționare profesională, dar și despre posibilitatea proiectării unui concept NAP de dezvoltare a afacerii. Nail Art Professionals va oferi și cadouri surpriză vizitatorilor care postează pe pagină de Facebook o fotografie cu MR NAP POLISH, o sticlă uriașa marca Nail Art Professionals.

În standul Ardes Cosmetici se vor face permanent demonstrații de masaj și cosmetică. Oana Turcu va oferi gratuit recomandări și scheme personalizate.

Pe parcursul celor 4 zile, compania Axelle, unic importator în România al mărcii LUXURY GREENLIGHT. va derula în cadrul standului său, pe podiumul special amenajat, prezentarea colecției LUXURY GREENLIGHT-WEDDING & PARTY 2016 by MARIAN COTOI.
Astfel vor fi prezentate STEP BY STEP zilnic, între orele 12.00 – 16.00, câte trei lucrări de coafuri speciale de eveniment, în total colecția însumând 12 lucrări diferite create de cunoscutul hairstylist MARIAN COTOI.

Marian Cotoi – Haute Coiffure de Belgique, absolvent al celebrului Institut de Bioestetica și Coafură “Pitteurs” Liege, Belgia, cu o vastă experiență acumulată în saloane celebre din Europa, ambassador L’Oreal Professional, director artistic Vitality’s și Goldwell, în prezent Brand Ambassador Luxury Green Light Italia, mesagerul unei viziuni evoluate de coafură creând fascinație și armonie în saloane, podiumuri de prezentare și show-uri de coafură, vine în sprijinul celor talentați în domeniul coafurii. La 16 ani de la reîntoarcerea în România lansează acum Academia de Coafură Marian Cotoi!

Lycon România va avea demonstrații continue care constau în aplicarea diferitelor tipuri de ceară și soluții pre și postepilare pe antebrațul oricui își dorește să testeze ceara Lycon.

MALU WILZ România își așteaptă vizitatorii la standul său din pavilionul C2 cu demonstraţii de make-up profesional ce vor avea loc constant, de joi, 29 septembrie 2016, până duminică, 2 octombrie 2016. Concomitent cu acestea, vineri, 30 septembrie 2016, şi sâmbătă, 1 octombrie 2016, se vor efectua tratamente demonstrative pentru îngrijirea facială, exclusiv cu produse profesionale MALU WILZ. Vizitatoarele se pot programa pentru ziua în curs sau pentru următoarea, în funcţie de numărul de solicitări.

Beauty Box va avea în standul său un program variat de demonstrații gratuite pentru vizitatori, după cum urmează:

Demonstrații tratamente faciale (brandul Skeyndor)
Joi, 12:00 – 13:00, demonstrație – aparat skin diagnoză
Joi, 14:00 – 16:00, demonstrație – aparat messoinfusion cu produsele messo
Sâmbătă, 12:00 – 13:00, demonstrație -aparat skin diagnoză
Sâmbătă, 14:00 – 15:00, demonstrație – tratament hyaluronic

Demonstrații styling și coafuri (brandul Fudge)
Joi, orele 13:00, 15:00, 17:00

Demonstrații manichiură
Vineri, 14:00 – 17:00
Sâmbătă, 12:00 – 14:00

De asemenea, în cadrul standului Rowe se vor desfășura demonstrații gratuite pe tot parcursul târgului. Printre terapiile estetice care pot fi testate se număra:
• Tratament reîntinerire prin inducție de colagen ( Eclipse Micropen)
• Mezoterapie virtuală (Mesosonix)
• Laser pentru slăbire (Zentisse)
• Masaj anticelulitic (Vibromatique)
• Masaj transdermic (Dermocell)
• Microdermabraziune (Brilliant)
• Detoxiere (Detox SPA)
• Criolipoliza asistată laser (Cryogen)
• Radiofrecvență facială și corporală (Premium RF)

Medical Estetic va oferi în cadrul Cosmetics Beauty Hair demonstrații și ședințe gratuite tuturor specialiștilor din domeniul de beauty care vor vizita standul companiei, prezentând mai multe noutăți pe piața din România: DEKA Motus AX – unicul laser Alexandrite care funcționează în modul continuu. Tratament complet lipsit de durere; JetPeel de la TavTech – singurul echipament estetico-medical pentru tratamentele de hidrodermabraziune și infuzare profundă în țesut a nutrienților benefici pielii.

MINKLASH va oferi în fiecare zi de târg, începând cu ora 14:30, machiaje gratuite, realizate de make-up artistul Paulina Buldumea și va organiza două tombole, cu premii în valoare de 150 euro fiecare.

Vizitatorii vor avea parte și de numeroase demonstrații ale tehnicilor de epilare cu zahăr și vor simți pe propria piele beneficiile curățării tenului cu ștampiluțe cu zahăr, în standul Pandhy.

Și vizitatorii bărbați vor avea parte de surprize. Headmasters îi așteaptă cu demonstrații de frizerie în standul lor din Pavilionul C1.

În standul Beauty Med vizitatorii specialiști vor putea urmări demonstrații pe următoarele aparate: Intraceuticals, HydraFacial, Perk, CoolTech, VelaShape III.
Astfel:
Joi, între 14.00 – 16.00 – demonstrație Intraceuticals; între 16.00 – 17.00 – demonstrație Perk
Vineri, între 11.00 – 13.00 – demonstrație VelaShape III; între 14.00 – 16.00 – demonstrație CoolTech
Sâmbătă, între 11.00 – 13.00 – demonstrație HydraFacial; între 14.00 – 16.00 – demonstrație Intraceuticals.

Mystic Nails va avea demonstrații de pictură pe unghii pe durata celor 4 zile de târg, de la ora deschiderii până la ora închideri. Tóth Kata (Master Trainer Mystic Nails Hu) va prezenta pe parcursul celor 4 zile:

– construcția perfectă din gel UV a unghiilor de salon și extreme
– realizarea picturilor folosind tehnica Zhostovo și One stroke
– realizarea picturilor folosind gelurile colorate Nail Art
– realizarea frenchului ideal
– realizarea baby boomer-ului perfect
– utilizarea corectă a gelurilor Mystic Nails

_____________

Pentru ca Romexpo să devină, timp de patru zile, un spațiu dedicat frumuseții, în aceeași perioadă cu COSMETICS BEAUTY HAIR 2016 va avea loc şi MODEXPO – expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, dar şi accesorii.

Programul de vizitare al COSMETICS BEAUTY HAIR şi MODEXPO:

29 septembrie – 1 octombrie 2016, intre orele 10:00 – 18:00.
02 octombrie 2016, intre orele: 10:00 – 16:00.

Loc de desfăşurare: Pavilioanele C1, C2, si C4 – COSMETICS BEAUTY HAIR.
Pavilionul C3 – MODEXPO

Intrare liberă la MODEXPO.
Bilet intrare Cosmetics Beauty Hair: 10 lei.

Pentru mai multe detalii despre manifestare, accesaţi www.expocosmetics.ro!

Acces:

Pietonal: Porțile A, B, C si D, cu intrare dinspre: Piata Presei Libere, Bulevardul Expoziției si Strada Parcului;

Auto: Porțile C si D, cu intrare dinspre: Bulevardul Expoziției și Strada Parcului.

Tarif acces parcare: 3 lei/oră

Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co