Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Jenica Tabacu nu mai face parte din Consiliul Local Câmpina!

jenica_tabacu1Jenica Tabacu, consilier local din partea Partidului Iniţiativa Naţională şi director al Muzeului Memorial «B. P. Hasdeu» Câmpina, a generat deseori discuţii aprinse în şedinţele de consiliu, considerându-se că se află într-o situaţie de incompatibilitate, dată fiind şi calitatea de angajată a Primăriei.
Pentru a se clarifica această situaţie (care durează de câţiva ani!), Primăria Câmpina s-a adresat Prefecturii Prahova, punând pe tapet situaţia Jenicăi Tabacu şi cele două funcţii pe care le deţine.
Răspunsul Prefecturii nu s-a lăsat prea mult aşteptat. Pe 7 septembrie 2009, s-a emis Ordinul nr. 391, prin care, conform prevederilor legale, se spune: „Începând cu data prezentului ordin, se constată încetarea de drept a mandatului de consilier local în Consiliul Local Câmpina al doamnei Jenica Tabacu.”
„Jenica Tabacu nu a dorit să comenteze ordinul Prefectului, motivând că se află în concediu medical.”
Cine îi va lua locul în Consiliul Local? Următorul nume pe lista de consilieri PIN ar fi cel al Elenei Ene, dar domnia sa nu mai face parte din acest partid. Astfel că Adrian Berger ar putea fi „uns” consilier în locul Jenicăi Tabacu. Carmen NEGREU

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co