Actualitate

Infractorul ghinionist

Poliţiştii prahoveni au prins, săptămâna trecută, un traficant de druguri din judeţ care a avut ghinionul de a fi, la rândul său, victima unor alţi traficanţi.

Este vorba despre un bărbat originar din municipiul Câmpina, în vârstă de 32 de ani, care se ocupa cu vânzarea de droguri, în special canabis, tinerilor consumatori din judeţul Prahova. La ultima tranzacţie, însă, a fost jefuit de doi tineri de 1 kilogram de canabis, marfă ce tocmai fusese adusă din Spania. Hoţii au împărţit drogurile în cantităţi egale, fiecare intenţionând
să-şi comercializeze partea cât mai rapid pentru a obţine câştiguri facile. Pe fir au intrat şi oamenii legii care au organizată o acţiune de prindere în flagrant, urmată de efectuarea a cinci percheziţii domiciliare, ocazie cu care a fost găsită aproape întreaga cantitate de cannabis, doar o mică parte fiind consumată de traficanţi. „Poliţiştii au destructurat o grupare infracţională, formată din 11 persoane, specializată pe trafic şi consum de droguri. Instanţa de judecată a dispus trimiterea în judecată a opt din cele 11 persoane, cinci dintre ele în stare de arest preventiv”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Prahova, ag. principal Raluca Brezeanu Pentru faptele săvârşite, suspecţii riscă pedepse de până la 15 ani de închisoare. M. B.

To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co