Imobiliare Valea Prahovei
Actualitate

Incendiu la Sinaia

Un puternic incendiu a făcut scrum, joia trecută, mai multe anexe gospodăreşti la Sinaia.

Focul a ars mocnit mult timp, până când a fost observat de o persoană. Nicolae Diaconescu are casa foarte aproape de locul incendiului. A fost primul care a văzut fumul gros şi a anunţat pompierii. „Am văzut şi o vâlvătaie puternică. M-am repezit la telefon şi am anunţat imediat la 112. În interval foarte scurt, au venit pompierii şi au început să stingă incendiul. Până să vină ei, am încercat alături de proprietar să stingem incendiul, dar nu am reuşit. Flăcările erau prea mari”, a spus Diaconescu.
Se pare că incendiul a izbucnit de la soba unei bucătării improvizate şi s-a extins cu repeziciune la dependinţe. „Era o baracă improvizată, unde se afla o sobă. Totul a pornit de la această sobă, care era foarte aproape de zid. Focul a mocnit, pentru că alături aveam o magazie unde erau depozitate lemne pentru iarnă şi diverse lucruri. În magazia noastră, nu exista nicio sursă de foc, nu erau gaze, nu era curent, nu era nimic”, a spus Elena Lungeanu, proprietara anexelor distruse.
Teama de foc
Proprietarii caselor învecinate s-au speriat de viteza cu care se extindea focul. „A luat tot foc; nu a mai rămas nimic, nici grajd, nici garaj. Mi-a fost frică, pentru că nu puteai sta de căldură. Era flacăra atât de sus, încât a topit firele de curent”, a spus un vecin.
Pompierii au intervenit cu patru autospeciale şi au avut nevoie de câteva ore pentru a stinge incendiul. Din fericire, nu au existat victime, ci doar pagube materiale însemnate.

Targul National Imobiliar
Imobiliare Valea Prahovei
To Top

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co